logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat CEL

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CEL

Cel.ro, cu sediul central în București, este Cel mai mare magazin online din România dedicat comercializării online a unei game largi de produse, în principal electronice și opțiuni în domeniul modei, parfumerie, bebeluși și nu numai.

Întrebări frecvente despre CEL

Istoricul CEL: despre CEL?
close

Cel.ro a început în 2004, când a devenit activă pe piața online din România, contribuind la consolidarea comerțului electronic online din țară. Astăzi, compania a devenit Cel mai mare magazin online din România, aducând în fața urmăritorilor săi o gamă largă de produse cu capital integral românesc.

Dreptul de autor al magazinului online aparține SC BRAND DESIGN TEAM SRL, societate specializată în comerțul angro prin case de comenzi sau internet, cu sediul în București.

Ce mărci pot găsi la CEL?
close

Cel.ro colaborează cu o listă extinsă de mărci cunoscute, cum ar fi Acer, Akoya, Alienware, Apple, Asus, Compaq, Dior, Lancome, Clinique, L'oreal, Nivea, Alcatel, Aeg, Albalux, Albatros, Amica, Arctic, Ardo și multe altele.

Cum să economisiți bani la CEL?
close

Pe Cel.ro este posibil să economisești bani cu o mare varietate de produse la prețuri competitive, cu reduceri, oferte și promoții și cu posibilitatea de a finanța în rate. În plus, pe YouTube, veți putea accesa Cele mai recente știri ale companiei.

Va avea CEL oferte de Black Friday?
close

Cel oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii CEL
close

Unele dintre principalele companii cu care Cel.ro concurează în România sunt Flanco, evoMag, Media Galaxy și Altex, printre altele.

CEL beneficii exclusive
close

Cele mai bune modalități de a economisi bani se găsesc pe Cel.ro, deoarece este magazinul online de comerț electronic care are diverse oferte și reduceri la produsele selectate.

De asemenea, este posibil să accesați Cele mai recente știri prin abonarea la canalul de YouTube și să fiți la curent cu noutățile și beneficiile cumpărăturilor. Pe lângă asta, magazinul are și alte rețele de socializare, Facebook, Instagram, unde este publicat tot ce are de oferit compania.

Reduceri oferite de CEL
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloagele 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.cel.ro/

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.