RECLAMĂ

CEL ofertele săptămânale

CEL ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la CEL

Alte Electronică și aparatură de uz casnic mărci

ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE
ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CEL

Cel.ro, cu sediul central în București, este Cel mai mare magazin online din România dedicat comercializării online a unei game largi de produse, în principal electronice și opțiuni în domeniul modei, parfumerie, bebeluși și nu numai.

Întrebări frecvente despre CEL

Istoricul CEL: despre CEL?
Open

Cel.ro a început în 2004, când a devenit activă pe piața online din România, contribuind la consolidarea comerțului electronic online din țară. Astăzi, compania a devenit Cel mai mare magazin online din România, aducând în fața urmăritorilor săi o gamă largă de produse cu capital integral românesc.

Dreptul de autor al magazinului online aparține SC BRAND DESIGN TEAM SRL, societate specializată în comerțul angro prin case de comenzi sau internet, cu sediul în București.

Ce tip de produse pot găsi la CEL?
Open

Cel.ro este un magazin online care comercializează online o gamă largă de produse, printre care clienții pot găsi calculatoare, telefoane mobile, televizoare, monitoare, electrocasnice mari, accesorii mici, ceasuri și alternative pentru mașini.

În plus, oferă o secțiune de produse alimentare, parfumuri, cosmetice, modă, articole de îngrijire personală, produse pentru copii și bebeluși, casă, grădină, bricolaj și multe altele.

Ce mărci pot găsi la CEL?
Open

Cel.ro colaborează cu o listă extinsă de mărci cunoscute, cum ar fi Acer, Akoya, Alienware, Apple, Asus, Compaq, Dior, Lancome, Clinique, L'oreal, Nivea, Alcatel, Aeg, Albalux, Albatros, Amica, Arctic, Ardo și multe altele.

Cum să economisiți bani la CEL?
Open

Pe Cel.ro este posibil să economisești bani cu o mare varietate de produse la prețuri competitive, cu reduceri, oferte și promoții și cu posibilitatea de a finanța în rate. În plus, pe YouTube, veți putea accesa Cele mai recente știri ale companiei.

Întâlniți competitorii CEL
Open

Unele dintre principalele companii cu care Cel.ro concurează în România sunt Flanco, evoMag, Media Galaxy și Altex, printre altele.

CEL beneficii exclusive
Open

Cele mai bune modalități de a economisi bani se găsesc pe Cel.ro, deoarece este magazinul online de comerț electronic care are diverse oferte și reduceri la produsele selectate.

De asemenea, este posibil să accesați Cele mai recente știri prin abonarea la canalul de YouTube și să fiți la curent cu noutățile și beneficiile cumpărăturilor. Pe lângă asta, magazinul are și alte rețele de socializare, Facebook, Instagram, unde este publicat tot ce are de oferit compania.

Reduceri oferite de CEL
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloagele 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.cel.ro/

RECLAMĂ