RECLAMĂ

PC GARAGE ofertele săptămânale

PC GARAGE ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la PC GARAGE

Alte Electronică și aparatură de uz casnic mărci

ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la PC GARAGE

PC Garage este unul dintre cele mai convenabile magazine atunci când vine vorba de cumpărarea de produse electronice din România. Cu sediul în București, magazinul este unul dintre cele mai alese pentru catalogul larg de produse și pentru prețurile excelente.

Tot ceea ce aveți nevoie pentru viața tehnologică de zi cu zi poate fi găsit la PC Garage. Site-ul lor are peste 40.000 de produse la dispoziția dumneavoastră.

Întrebări frecvente despre PC GARAGE

Istoricul PC GARAGE: despre PC GARAGE?
Open

PC Garage a început în 2005, odată cu apariția internetului la nivel local. În acel an, un grup de pasionați de software și de calculatoare a deschis un magazin online pentru a-și vinde produsele. Succesul a fost atât de mare încât, în 4 ani, a fost achiziționată de FIT Distribution, ceea ce i-a dat un impuls.

În 2016, datorită creșterii sale, compania de top din domeniul tehnologiei Emag a cumpărat PC Garage, care astăzi primește 1.000.000 de vizite pe lună în România.

Ce tip de produse pot găsi la PC GARAGE?
Open

Pe PC Garage puteți cumpăra orice, de la laptopuri, telefoane mobile, brățări, ceasuri inteligente și tablete până la PC-uri de gaming, televizoare, aparate foto, proiectoare, console și imprimante. De asemenea, aceștia vând procesoare, plăci de bază, memorii RAM, hard disk-uri, surse de alimentare, coolere și plăci video.

PC Garage vinde, de asemenea, monitoare, mouse-uri, căști, tastaturi, mouse pad-uri, scaune, boxe, microfoane, articole de papetărie, rucsacuri, software și aparate de uz casnic.

Ce mărci pot găsi la PC GARAGE?
Open

PC Garage oferă laptopuri Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Lenovo și Toshiba, telefoane mobile LG, Motorola, Nokia, Oppo, OnePlus și Realme, ceasuri inteligente Amazfit, Huawei și Xiaomi și tablete Samsung. În plus, sunt disponibile și imprimante Brother, Lexmark și Epson, aparate foto Nikon și componente AMD, Nvidia, MSI, Intel, Kingston și Seagate.

De asemenea, este posibil să achiziționați accesorii periferice Logitech, Genesis, Razer, Redragon, JBL și Phillips, precum și aparate electrocasnice Electrolux, Heinner și Whirlpool.

Cum să economisiți bani la PC GARAGE?
Open

La PC Garage găsiți PC-uri de gaming cu 20% reducere și "mega-reduceri" cu produse selectate cu peste 30% reducere. În plus, există reduceri limitate de până la 20% la microfoane, proiectoare și electrocasnice și posibilitatea de finanțare prin TBI Pay.

Întâlniți competitorii PC GARAGE
Open

PC Garage face parte din universul magazinelor de electronice alături de Emag, Compari, Altex, Evomag, Cel, Flanco, ITGalaxy, Media Galaxy, Vexio, Catmobile și AV Store.

PC GARAGE beneficii exclusive
Open

Dacă sunteți un participant activ al comunității My Garage, beneficiați de reduceri exclusive care vă recompensează activitatea. În funcție de cumpărăturile dumneavoastră, vă puteți înscrie în grupuri de clienți care beneficiază de reduceri de până la 3%.

Nu uitați să vă abonați la buletinul lor informativ pentru a primi promoții și noutăți înainte de oricine altcineva.

Reduceri oferite de PC GARAGE
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.pcgarage.ro/

RECLAMĂ