RECLAMĂ

VODAFONE ofertele săptămânale

VODAFONE ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la VODAFONE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la VODAFONE

Vodafone este o multinațională britanică, considerată unul dintre furnizorii mondiali de servicii de telecomunicații și tehnologie.

Întrebări frecvente despre VODAFONE

Istoricul VODAFONE: despre VODAFONE?
Open

Vodafone a fost înfințată în 1984, în Regatul Unit. A început să fie cunoscută sub numele de Racal Telecomms Limited, astfel că ani mai târziu, tocmai pe 28 iulie 2000, compania își va schimba definitiv numele în Vodafone Group Plc.

Vodafone, de-a lungul istoriei sale, a devenit o companie multinațională, poziționându-se în întreaga lume ca unul dintre principalii operatori în servicii de telecomunicații și tehnologie.

Compania a avut ecou la nivel mondial, regăsind una dintre subsidiarele sale din România prezentă din 1997. În această țară, Vodafone a investit în inovare și a fost prima care a oferit diferite servicii precum call center, fiind prima fundație corporativă, SMS, date și servicii de fax, primul sistem automat de recunoaștere a vocii, prima rețea NB-IoT și prima rețea 5G. Din 2019, Vodafone România a devenit un operator de servicii convergent.

Ce tip de produse pot găsi la VODAFONE?
Open

Vodafone se caracterizează prin vânzarea de produse și servicii legate de telefonie fixă ​​și mobilă, televiziune digitală, internet, furnizarea de servicii financiare mobile și având experiență în transformarea digitală pe piețele emergente.

Ce mărci pot găsi la VODAFONE?
Open

Vodafone oferă produsele și serviciile sale sub mărcile proprii, după cum sugerează și numele, Vodafone Live (primul portal mobil din România), myBanking (serviciu de mobile banking), myDomain (serviciu de nume de domeniu), hogar.ro (site pentru partajarea videoclipurilor). Cu toate acestea, colaborează cu altele precum Samsung, LG, iPhone și altele.

Cum să economisiți bani la VODAFONE?
Open

Vodafone oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani profitând de cele mai variate promoții precum și de oferte speciale. În plus, este disponibil programul de fidelitate cu care toți cei care se alatură vor obține reduceri și beneficii importante.

Întâlniți competitorii VODAFONE
Open

Unele dintre principalele companii cu care Vodafone concurează în România sunt Orange, Telekom România, Digi și Radcom printre altele.

VODAFONE beneficii exclusive
Open

Vodafone este locul ideal pentru a găsi o mare varietate de produse și servicii de telecomunicații. Compania are oferte speciale și beneficii exclusive pentru a face din achizițiile tale o experiență unică.

Reduceri oferite de VODAFONE
Open

Cataloge 365 are cele mai noi oferte Vodafone. Descoperiți aici avantaje excelente de economisire, astfel încât să puteți profita de următoarea achiziție. Vodafone este cea mai bună opțiune în telecomunicații. Nu pierdeți timpul și accesați toate beneficiile prin intermediul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.vodafone.ro/

RECLAMĂ