logo
homeIcon
  1. separatorElectronică
  2. separatorVODAFONE
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat VODAFONE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la VODAFONE

Vodafone este o multinațională britanică, considerată unul dintre furnizorii mondiali de servicii de telecomunicații și tehnologie.

Întrebări frecvente despre VODAFONE

Cum să economisiți bani la VODAFONE?

Vodafone oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani profitând de cele mai variate promoții precum și de oferte speciale. În plus, este disponibil programul de fidelitate cu care toți cei care se alatură vor obține reduceri și beneficii importante.

Reduceri oferite de VODAFONE

Cataloge 365 are cele mai noi oferte Vodafone. Descoperiți aici avantaje excelente de economisire, astfel încât să puteți profita de următoarea achiziție.Vodafone este cea mai bună opțiune în telecomunicații. Nu pierdeți timpul și accesați toate beneficiile prin intermediul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.vodafone.ro/

Istoricul VODAFONE: despre VODAFONE?

Vodafone a fost înfințată în 1984, în Regatul Unit. A început să fie cunoscută sub numele de Racal Telecomms Limited, astfel că ani mai târziu, tocmai pe 28 iulie 2000, compania își va schimba definitiv numele în Vodafone Group Plc.

Vodafone, de-a lungul istoriei sale, a devenit o companie multinațională, poziționându-se în întreaga lume ca unul dintre principalii operatori în servicii de telecomunicații și tehnologie.

Compania a avut ecou la nivel mondial, regăsind una dintre subsidiarele sale din România prezentă din 1997. În această țară, Vodafone a investit în inovare și a fost prima care a oferit diferite servicii precum call center, fiind prima fundație corporativă, SMS, date și servicii de fax, primul sistem automat de recunoaștere a vocii, prima rețea NB-IoT și prima rețea 5G. Din 2019, Vodafone România a devenit un operator de servicii convergent.

Ce mărci pot găsi la VODAFONE?

Vodafone oferă produsele și serviciile sale sub mărcile proprii, după cum sugerează și numele, Vodafone Live (primul portal mobil din România), myBanking (serviciu de mobile banking), myDomain (serviciu de nume de domeniu), hogar.ro (site pentru partajarea videoclipurilor). Cu toate acestea, colaborează cu altele precum Samsung, LG, iPhone și altele.

Va avea VODAFONE oferte de Black Friday?

Vodafone oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii VODAFONE

Unele dintre principalele companii cu care Vodafone concurează în România sunt Orange, Telekom România, Digi și Radcom printre altele.

VODAFONE beneficii exclusive

Vodafone este locul ideal pentru a găsi o mare varietate de produse și servicii de telecomunicații. Compania are oferte speciale și beneficii exclusive pentru a face din achizițiile tale o experiență unică.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.