logo

ORANGE catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ORANGE

Orange este principala companie de telefonie de pe piața românească. De mai bine de 15 ani, compania franco-britanică este cea mai aleasă de români pentru calitate, preț și varietate de produse.

La Orange poți cumpăra tot ce ai nevoie pentru a rămâne conectat la lume fără să pierzi timp și bani.

Întrebări frecvente despre ORANGE

Cum să economisiți bani la ORANGE?

Dacă există un lucru pentru care Orange este cunoscut, acela este promoțiile sale. Veți găsi întotdeauna reduceri online exclusive pentru servicii la pachet și reduceri sezoniere cu peste 140 de euro la telefoane mobile. Nu uitați să profitați de reducerea de 5% la tablete și laptopuri și de reduceri de până la 30 de lire sterline la televizoare.

Reduceri oferite de ORANGE

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.orange.ro/

Istoricul ORANGE: despre ORANGE?

Istoria Orange începe în Franța odată cu apariția telefoniei și cu apariția companiei de stat France Télécom. Dezvoltarea acestui serviciu, după câteva decenii, a fost transformat în serviciu privat și astfel, în anul 2000, proprietarii săi au cumpărat compania britanică Orange. Cele două companii de top au fuzionat, iar legenda s-a născut.

În România, marca este prezentă din 1997, când a fost înființată compania Dialog. În 2002, această marcă a fuzionat cu Alo pentru a crea Orange. În prezent, 1 din 2 români folosesc această companie.

Orange are 450 de puncte de vânzare în București, Constanța, Giurgiu, Slobozia, Craiova, Mătăsari, Pitești, Târgoviște, Ploiești, Buzău, Brăila, Tulcea, Focșani, Galați, Brașov, Bacău, Cluj-Napoca, Baia Mare, Botoșani, Suceava, printre alte localități.

Ce mărci pot găsi la ORANGE?

Magazinele Orange oferă telefoane Oppo, Apple, Motorola, Nokia, Sony, Cat, Alcatel, Vivo și TCL. De asemenea, puteți cumpăra tablete și notebook-uri Lenovo și Huawei, televizoare Samsung, jocuri Playstation și Nintendo, ceasuri inteligente Fitbit și dispozitive inteligente Xiaomi.

Pe rafturile sale nu lipsesc accesoriile Hama, Kingston, Bigben, JBL, Energizer și Cellularline.

Va avea ORANGE oferte de Black Friday?

Orange oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii ORANGE

Orange este lider pe piața de telecomunicații, la care participă și mărci precum Yoxo, Telekom, Vodafone, Zapp, Digi, Next-Gen și Flip. De asemenea, concurează cu comercianții angro de produse electronice, cum ar fi Emag, Altex, PC Garage și Flanco.

ORANGE beneficii exclusive

Vrei mai multe beneficii? Înscrie-te la Orange Money și ai acces la 24 de rate de finanțare. De asemenea, puteți acumula puncte pe care le puteți răscumpăra pentru vouchere de reducere. De asemenea, recomandați un prieten și, odată cu achiziția acestuia, veți primi 150Lei pentru achiziții viitoare. De asemenea, marca sponsorizează și organizează evenimente de divertisment uimitoare.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la ORANGE

Cele mai bune oferte pentru a economisi la ORANGE

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Electronică? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 14 Electronică magazine din Romania, inclusiv ORANGE și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.