logo
homeIcon
  1. separatorElectronică
  2. separatorMEDIA GALAXY

Ultimele oferte de neratat MEDIA GALAXY

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MEDIA GALAXY

Media Galaxy este un lanț de magazine specializat în electronice și electrocasnice, desfășurându-și activitatea în România, cu sediul la Piatra Neamț. Compania operează 19 magazine în marile orașe din țară.

Întrebări frecvente despre MEDIA GALAXY

Cum să economisiți bani la MEDIA GALAXY?

Există mai multe moduri prin care clienții pot economisi bani cu Media Galaxy. Consultați promoțiile lor actuale disponibile și economisiți până la 40% la articolele selectate. Media Galaxy oferă mai multe oferte și reduceri în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți articole la cel mai mic preț.

Reduceri oferite de MEDIA GALAXY

Găsiți cele mai recente oferte și promoții ale Media Galaxy numai cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. Mulțumită selecției lor de mărci, alături de servicii de calitate, Media Galaxy aduce tehnologia mai aproape de consumatori, făcând-o mai accesibilă și devenind parte din viața lor. Întotdeauna în slujba clienților săi, Media Galaxy va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente reduceri și reduceri de la Media Galaxy cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://mediagalaxy.ro/

Istoricul MEDIA GALAXY: despre MEDIA GALAXY?

Povestea companiei Media Galaxy a început cu peste 16 ani în urmă, în 2004 când a fost fondată de Altex în România. În următorii ani, Media Galaxy a continuat să se extindă și să crească tot mai mult, deschizând numeroase magazine în toată țara. În prezent, Media Galaxy a devenit una dintre cele mai mari rețele de magazine care comercializează electronice și electrocasnice de pe piața din România.

Ce mărci pot găsi la MEDIA GALAXY?

Compania vinde și distribuie în magazinele sale o selecție importantă de mărci de calitate. Printre acestea, puteți găsi Samsung, Motorola, Apple, Xiaomi, Nintendo, Huawei, Sony, LG, Philips, Panasonic, Hitachi și multe altele.

Va avea MEDIA GALAXY oferte de Black Friday?

Media Galaxy oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii MEDIA GALAXY

Principalii concurenți ai Media Galaxy includ magazine locale precum Evomag, Domo,Altex ,PC Garage,Vitacom Electronics, Electronic World și Smart Tech.

MEDIA GALAXY beneficii exclusive

Clienții Media Galaxy pot profita de multe beneficii exclusive de la magazin. Abonați-vă la newsletter-ul lor și fiți prima persoană care află despre cele mai recente promoții și oferte. În plus, vă puteți crea un cont pe Media Galaxy unde puteți verifica starea comenzilor, puteți salva produse în lista de dorințe și puteți face liste de cumpărături.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la MEDIA GALAXY

Cele mai bune oferte pentru a economisi la MEDIA GALAXY

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Electronică? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 14 Electronică magazine din Romania, inclusiv MEDIA GALAXY și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.