RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat MEDIA GALAXY

RECLAMĂ

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MEDIA GALAXY

Media Galaxy este un lanț de magazine specializat în electronice și electrocasnice, desfășurându-și activitatea în România, cu sediul la Piatra Neamț. Compania operează 19 magazine în marile orașe din țară.

Ce tip de produse pot găsi la MEDIA GALAXY?

Media Galaxy pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse, atât în magazine cât și online. Printre produsele lor sunt incluse, televizoare, telefoane mobile, calculatoare, tablete, sisteme PC, frigidere, mașini de spălat, cuptoare, expresoare de cafea, cauciucuri, accesorii pentru mașina și mașini la mâna a doua, printre altele.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre MEDIA GALAXY

Istoricul MEDIA GALAXY: despre MEDIA GALAXY?
Open

Povestea companiei Media Galaxy a început cu peste 16 ani în urmă, în 2004 când a fost fondată de Altex în România. În următorii ani, Media Galaxy a continuat să se extindă și să crească tot mai mult, deschizând numeroase magazine în toată țara. În prezent, Media Galaxy a devenit una dintre cele mai mari rețele de magazine care comercializează electronice și electrocasnice de pe piața din România.

Ce mărci pot găsi la MEDIA GALAXY?
Open

Compania vinde și distribuie în magazinele sale o selecție importantă de mărci de calitate. Printre acestea, puteți găsi Samsung, Motorola, Apple, Xiaomi, Nintendo, Huawei, Sony, LG, Philips, Panasonic, Hitachi și multe altele.

Cum să economisiți bani la MEDIA GALAXY?
Open

Există mai multe moduri prin care clienții pot economisi bani cu Media Galaxy. Consultați promoțiile lor actuale disponibile și economisiți până la 40% la articolele selectate. Media Galaxy oferă mai multe oferte și reduceri în fiecare zi pentru a vă ajuta să găsiți articole la cel mai mic preț.

Întâlniți competitorii MEDIA GALAXY
Open

Principalii concurenți ai Media Galaxy includ magazine locale precum Evomag, Domo,Altex ,PC Garage,Vitacom Electronics, Electronic World și Smart Tech.

MEDIA GALAXY beneficii exclusive
Open

Clienții Media Galaxy pot profita de multe beneficii exclusive de la magazin. Abonați-vă la newsletter-ul lor și fiți prima persoană care află despre cele mai recente promoții și oferte. În plus, vă puteți crea un cont pe Media Galaxy unde puteți verifica starea comenzilor, puteți salva produse în lista de dorințe și puteți face liste de cumpărături.

Va avea MEDIA GALAXY oferte de Black Friday?
Open

Media Galaxy oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de MEDIA GALAXY
Open

Găsiți cele mai recente oferte și promoții ale Media Galaxy numai cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. Mulțumită selecției lor de mărci, alături de servicii de calitate, Media Galaxy aduce tehnologia mai aproape de consumatori, făcând-o mai accesibilă și devenind parte din viața lor. Întotdeauna în slujba clienților săi, Media Galaxy va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente reduceri și reduceri de la Media Galaxy cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://mediagalaxy.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ