logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ALTEX

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ALTEX

Altex este o companie lider pe piața de comercializare a aparatelor electrocasnice, a bunurilor de uz casnic și a produselor de larg consum. Gama largă de produse și prețurile excelente au făcut din el unul dintre cele mai căutate branduri din România. Rețeaua sa de magazine are 110 sucursale în 42 de regiuni ale țării.

Întrebări frecvente despre ALTEX

Cum să economisiți bani la ALTEX?

Altex are promoții și oferte excelente de care puteți profita. În magazinele Altex puteți obține produse cu reduceri de până la 30% și vouchere de până la 250 de lei. Sunt disponibile, de asemenea, opțiuni de economisire pentru anumite branduri și garanții extinse. Asigurați-vă că profitați de acțiunile promoționale, cum ar fi "reducerile de sărbători" sau "Black Friday".

Reduceri oferite de ALTEX

Pe Cataloge 365 veți obține cele mai bune oferte și reduceri de la Altex cu un singur clic. Consultă cataloagele Altex și renovează-ți casa economisind bani.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://altex.ro/

Istoricul ALTEX: despre ALTEX?

Istoria Altex datează din 1992, când antreprenorul Dan Ostahie a decis să creeze firma. Un an mai târziu avea primul magazin în Piatra Neamț. Rețeaua Altex a continuat să crească până ce a ajuns la peste 100 de magazine în toată România. În anul 2000, Grupul Altex a fost creat prin adăugarea unei companii de distribuție angro, Italromtex, și a unei companii de logistică, 8TIM. În prezent, grupul cuprinde 10 companii.

Ce mărci pot găsi la ALTEX?

În Altex veți găsi telefoane mobile Xiomi, Samsung, Apple și calculatoare Asus, HP. Puteți cumpăra televizoare LG, Sony; mașini de spălat Whirpool, Candy; și frigidere Gorenje, Electrolux. Există, de asemenea, aragazuri Artic și electrocasnice mici de la Philips, Morphy Richards sau Kitcheneid. În ceea ce privește produsele de larg consum, câteva dintre brandurile vândute sunt Domestos, Ursus, Stella Artois, Johnny Walker, Sental, Coca Cola, Pepsi, L'Oreal, Pantene.

Va avea ALTEX oferte de Black Friday?

Altex oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii ALTEX

Sectorul electronicelor și al electrodomesticelor are mai multe companii pe piață. Altex împarte această piață cu firme precum Dedeman, JYSK, CEL, Flanco, Media Galaxy, Emag și EvoMag.

ALTEX beneficii exclusive

În Altex se poate solicita documentația necesară pentru a obține “Tax Free”. Există, de asemenea, promoții și până la 36 de rate cu carduri de la bănci și instituții financiare. De asemenea, puteți solicita credite instantanee în magazine.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.