logo

Ultimele oferte de neratat ALTEX

RECLAMĂ

RECLAMĂ

RECLAMĂ

Alte oferte de neratat de la Electronică

RECLAMĂ

Ce tip de produse pot găsi la ALTEX?

Altex este locul de unde puteți cumpăra telefoane, tablete, calculatoare, console de jocuri video sau televizoare. Mașinile de spălat rufe, aragazurile și frigiderele sunt, de asemenea, la vânzare. De asemenea, nu lipsesc micile electrodomestice, cum ar fi prăjitoarele de pâine, mașini de cafea, roboți de bucătărie și veselă. Există, de asemenea, produse de curățenie, băuturi, cosmetice și produse de igienă personală, articole pentru copii și bebeluși, unelte, mobilier și produse de grădină. Altex este, de asemenea, locul unde puteți face cumpărături pentru călătorii.

Întâlniți competitorii ALTEX

Sectorul electronicelor și al electrodomesticelor are mai multe companii pe piață. Altex împarte această piață cu firme precum Dedeman, JYSK, CEL, Flanco, Media Galaxy, Emag și EvoMag.

RECLAMĂ

Alte Electronică mărci

RECLAMĂ

Copyright © 2023 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.