RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat DEDEMAN

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DEDEMAN

Dedeman este un lanț de magazine de retail de origine română, specializat în comercializarea materialelor de construcții și a produselor de bricolaj pentru amenajări interioare “Do it yourself”.

Ce tip de produse pot găsi la DEDEMAN?

Dedeman vinde o mare varietate de produse, dintre care majoritatea sunt produse pe plan intern, iar altele sunt importate din țări precum Franța, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania și China. Printre articolele lor se numără instalații de încălzire, sanitare, electrice, de canalizare și de gaz. În plus, acestea oferă materiale de bază pentru construcții, materiale de design interior, unelte și accesorii, unelte, echipamente de protecție, precum și articole de grădină, curățenie, mobilier, electronice și electrocasnice.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre DEDEMAN

Istoricul DEDEMAN: despre DEDEMAN?
Open

Dedeman a fost înființată în 1992 în Bacău, România, de către doi antreprenori români, cu scopul de a oferi produse și articole de bricolaj pentru cei care doreau să-și construiască și să-și repare locuințele.

De-a lungul timpului, compania a crescut constant, devenind un lanț de retail de succes format din 57 de magazine, pe lângă site-ul și aplicațiile care funcționează în scop comercial, numărând și cei peste 12.000 de angajați pentru a răspunde nevoilor clienților săi.

În prezent, pe lângă activitățile sale comerciale, compania acordă importanță și responsabilității sociale, investind în sport, cultură, educație și planuri comunitare, care sunt acum rezumate sub denumirea de "Planuri bune".

Ce mărci pot găsi la DEDEMAN?
Open

Dedeman oferă o gamă largă de produse sub diferite branduri, cum ar fi Igienol, Albio, Bilka, Bilman, AdePlast, Bramac, Brikston, Ceresit, Samsung, Sano, Schneider, Paxton, Mondial, Geberit, Philips, Legrand și multe altele.

Cum să economisiți bani la DEDEMAN?
Open

Dedeman le oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani prin intermediul promoțiilor săptămânale pe care le publică pe site, precum și prin abonarea la newsletter-ul oficial pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte și produse de design pentru casă și grădină.

Întâlniți competitorii DEDEMAN
Open

Unele dintre principalele companii cu care Dedeman concurează în România sunt Makita, Hornbach, Leroy Melin, Brico Depot și Homelux, printre altele.

DEDEMAN beneficii exclusive
Open

Dedeman este locul ideal unde se oferă cele mai bune produse și materiale pentru a vă construi și decora casa. Compania se caracterizează printr-o combinație de calitate, varietate, prețuri avantajoase, beneficii excelente și o atenție deosebită acordată clienților săi.

Va avea DEDEMAN oferte de Black Friday?
Open

Dedeman oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de DEDEMAN
Open

Cataloge 365 are cele mai bune oferte și promoții pentru Dedeman, un site care vă va ține la curent cu ultimele noutăți. Verificați site-ul și nu ratați ocazia de a economisi niște bani la următoarea achiziție datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.dedeman.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ