logo
homeIcon
  1. separatorFeronerie
  2. separatorDEDEMAN

DEDEMAN catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DEDEMAN

Dedeman este un lanț de magazine de retail de origine română, specializat în comercializarea materialelor de construcții și a produselor de bricolaj pentru amenajări interioare “Do it yourself”.

Întrebări frecvente despre DEDEMAN

Cum să economisiți bani la DEDEMAN?

Dedeman le oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani prin intermediul promoțiilor săptămânale pe care le publică pe site, precum și prin abonarea la newsletter-ul oficial pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte și produse de design pentru casă și grădină.

Reduceri oferite de DEDEMAN

Cataloge 365 are cele mai bune oferte și promoții pentru Dedeman, un site care vă va ține la curent cu ultimele noutăți. Verificați site-ul și nu ratați ocazia de a economisi niște bani la următoarea achiziție datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.dedeman.ro/

Istoricul DEDEMAN: despre DEDEMAN?

Dedeman a fost înființată în 1992 în Bacău, România, de către doi antreprenori români, cu scopul de a oferi produse și articole de bricolaj pentru cei care doreau să-și construiască și să-și repare locuințele.

De-a lungul timpului, compania a crescut constant, devenind un lanț de retail de succes format din 57 de magazine, pe lângă site-ul și aplicațiile care funcționează în scop comercial, numărând și cei peste 12.000 de angajați pentru a răspunde nevoilor clienților săi.

În prezent, pe lângă activitățile sale comerciale, compania acordă importanță și responsabilității sociale, investind în sport, cultură, educație și planuri comunitare, care sunt acum rezumate sub denumirea de "Planuri bune".

Ce mărci pot găsi la DEDEMAN?

Dedeman oferă o gamă largă de produse sub diferite branduri, cum ar fi Igienol, Albio, Bilka, Bilman, AdePlast, Bramac, Brikston, Ceresit, Samsung, Sano, Schneider, Paxton, Mondial, Geberit, Philips, Legrand și multe altele.

Va avea DEDEMAN oferte de Black Friday?

Dedeman oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii DEDEMAN

Unele dintre principalele companii cu care Dedeman concurează în România sunt Makita, Hornbach, Leroy Melin, Brico Depot și Homelux, printre altele.

DEDEMAN beneficii exclusive

Dedeman este locul ideal unde se oferă cele mai bune produse și materiale pentru a vă construi și decora casa. Compania se caracterizează printr-o combinație de calitate, varietate, prețuri avantajoase, beneficii excelente și o atenție deosebită acordată clienților săi.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la DEDEMAN

Cele mai bune oferte pentru a economisi la DEDEMAN

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Feronerie? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 15 Feronerie magazine din Romania, inclusiv DEDEMAN și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.