RECLAMĂ

MAKITA ofertele săptămânale

MAKITA ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la MAKITA

Alte Bunuri de uz casnic, unelte și hobby mărci

DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MATHAUS
MATHAUS
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX
VIVRE
VIVRE
DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MATHAUS
MATHAUS
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX
VIVRE
VIVRE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MAKITA

Makita este o companie japoneză de top în lumea sculelor. De mai bine de 100 de ani, permite mii de oameni să efectueze lucrări profesionale și casnice cu produse de înaltă calitate.

Makita este marca ideală pentru a rezolva orice problemă din casa sau biroul dvs. cu ajutorul unor aparate fiabile. Rețeaua lor de distribuitori va fi întotdeauna aproape pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi.

Întrebări frecvente despre MAKITA

Istoricul MAKITA: despre MAKITA?
Open

Makita își are originea în Nagoya, în anul 1915. Acolo, au deschis prima lor afacere, care era dedicată vânzării și reparării de produse de iluminat, motoare și transformatoare. Istoria sa a continuat cu un accent pe motoarele electrice care au devenit un semn distinctiv de calitate.

În 1958, a creat prima sa unealtă electrică și de acolo și-a schimbat orientarea afacerii. În România este prezentă din anul 2000 și are o rețea de distribuitori cu peste 200 de locații.

Ce tip de produse pot găsi la MAKITA?
Open

La Makita puteți cumpăra de la ciocane, burghie electrice, mașini de amestecat și polizoare până la mașini de tăiat, polizoare, scule pneumatice, polizoare, mixere și freze. De asemenea, este posibil să obțineți mașini de tuns iarba, drujbe, tăietori de margini, mașini de tuns gard viu, suflante, mașini de spălat sub presiune și pulverizatoare.

La Makita este disponibilă o mare varietate de accesorii și produse de feronerie pentru orice tip de nevoie.

Ce mărci pot găsi la MAKITA?
Open

Makita este responsabilă pentru fabricarea fiecărui produs oferit în rețeaua sa de distribuție. Cu sigiliul de calitate al tehnologiei japoneze, produsele Makita sunt extrem de durabile și fiabile.

Merită menționat faptul că una dintre cele mai moderne și mai avansate din punct de vedere tehnologic baze de producție ale Makita se află în România din 2007.

Cum să economisiți bani la MAKITA?
Open

Makita vă oferă oportunități mari de economisire pentru a obține produse de calitate la prețuri mai mici. În acest an este posibil să primiți produse cadou gratuite, cum ar fi seturi de burghie, seturi de scule sau pompe de aer, cu condiția să cumpărați unul dintre produsele aflate la promoție.

Întâlniți competitorii MAKITA
Open

Brandurile de scule cu care Makita concurează în România sunt Bosch, Black & Decker, Stanley, DeWalt, Ridgid și Irwin. De asemenea, împarte piața cu comercianți cu amănuntul de scule precum Shopexpert, Atelier Ultau, Proenerg, Compari, Sculeprime și Masif.

MAKITA beneficii exclusive
Open

Pentru a fi la curent cu cele mai bune promoții și reduceri de la Makita, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă înscrieți la Newsletter. Totodată, compania oferă o garanție de 3 ani dacă vă înregistrați scula pe site-ul lor. Știați că Makita are și o academie pentru formare profesională?

Reduceri oferite de MAKITA
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.makita.biz/product/

RECLAMĂ