RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat MAKITA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MAKITA

Makita este o companie japoneză de top în lumea sculelor. De mai bine de 100 de ani, permite mii de oameni să efectueze lucrări profesionale și casnice cu produse de înaltă calitate.

Makita este marca ideală pentru a rezolva orice problemă din casa sau biroul dvs. cu ajutorul unor aparate fiabile. Rețeaua lor de distribuitori va fi întotdeauna aproape pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi.

Ce tip de produse pot găsi la MAKITA?

La Makita puteți cumpăra de la ciocane, burghie electrice, mașini de amestecat și polizoare până la mașini de tăiat, polizoare, scule pneumatice, polizoare, mixere și freze. De asemenea, este posibil să obțineți mașini de tuns iarba, drujbe, tăietori de margini, mașini de tuns gard viu, suflante, mașini de spălat sub presiune și pulverizatoare.

La Makita este disponibilă o mare varietate de accesorii și produse de feronerie pentru orice tip de nevoie.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre MAKITA

Istoricul MAKITA: despre MAKITA?
Open

Makita își are originea în Nagoya, în anul 1915. Acolo, au deschis prima lor afacere, care era dedicată vânzării și reparării de produse de iluminat, motoare și transformatoare. Istoria sa a continuat cu un accent pe motoarele electrice care au devenit un semn distinctiv de calitate.

În 1958, a creat prima sa unealtă electrică și de acolo și-a schimbat orientarea afacerii. În România este prezentă din anul 2000 și are o rețea de distribuitori cu peste 200 de locații.

Ce mărci pot găsi la MAKITA?
Open

Makita este responsabilă pentru fabricarea fiecărui produs oferit în rețeaua sa de distribuție. Cu sigiliul de calitate al tehnologiei japoneze, produsele Makita sunt extrem de durabile și fiabile.

Merită menționat faptul că una dintre cele mai moderne și mai avansate din punct de vedere tehnologic baze de producție ale Makita se află în România din 2007.

Cum să economisiți bani la MAKITA?
Open

Makita vă oferă oportunități mari de economisire pentru a obține produse de calitate la prețuri mai mici. În acest an este posibil să primiți produse cadou gratuite, cum ar fi seturi de burghie, seturi de scule sau pompe de aer, cu condiția să cumpărați unul dintre produsele aflate la promoție.

Întâlniți competitorii MAKITA
Open

Brandurile de scule cu care Makita concurează în România sunt LEROY MERLIN, Mathaus, Hombach, Bosch, Black & Decker, Stanley, DeWalt, Ridgid și Irwin. De asemenea, împarte piața cu comercianți cu amănuntul de scule precum Shopexpert, Atelier Ultau, Proenerg, Compari, Sculeprime și Masif.

MAKITA beneficii exclusive
Open

Pentru a fi la curent cu cele mai bune promoții și reduceri de la Makita, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă înscrieți la Newsletter. Totodată, compania oferă o garanție de 3 ani dacă vă înregistrați scula pe site-ul lor. Știați că Makita are și o academie pentru formare profesională?

Va avea MAKITA oferte de Black Friday?
Open

Makita oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de MAKITA
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.makita.biz/product/

RECLAMĂ
RECLAMĂ