logo

Ultimele oferte de neratat DIEGO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DIEGO

Diego este o rețea internațională de franciză de origine maghiară, dedicată comercializării și distribuției de produse și accesorii pentru pardoseli și acoperirea pereților.

Întrebări frecvente despre DIEGO

Cum să economisiți bani la DIEGO?

Diego oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani prin oferte și promoții publicate în broșuri și cataloage, precum și prin reduceri permanente la anumite produse. În plus, au un card de fidelitate cu care puteți obține beneficii interesante.

Reduceri oferite de DIEGO

Cataloge 365 are cele mai bune oferte și reduceri de la Diego, o companie cu peste 30 de ani de experiență care oferă cele mai bune produse la prețuri competitive. Fie că sunteți în căutare de parchet laminat, gazon artificial, covoare și multe altele, Diego este locul potrivit. Descoperiți cu Cataloge 365 avantajele pe care această companie le are pentru a economisi bani și profitați de toate avantajele la următoarea achiziție.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://diego.ro/

Istoricul DIEGO: despre DIEGO?

Istoria firmei Diego a început acum mai bine de 30 de ani pe piața maghiară și de 25 de ani funcționează ca sistem de franciză. După ce a fost înființată în 1992, cinci ani mai târziu, compania s-a mutat în noul sediu din Dabas, Ungaria.

Pe măsură ce a trecut timpul, rețeaua a crescut în mod constant și s-a caracterizat încă de la început prin dezvoltare dinamică și reînnoire continuă, fiind prezentă cu peste 160 de magazine în 3 țări: Ungaria, România și Slovacia. A fost lansat în piața românească a fost lansată în 2004, urmată de cea slovacă în 2007.

Ce mărci pot găsi la DIEGO?

Diego oferă toate produsele sale sub marca proprie, motiv pentru care clienții vor găsi numele său împreună cu nume de fantezie pentru a diferenția fiecare dintre articole, cum ar fi gazonul artificial Malaga, bluefield, Maui, pardoseli de vinil Bolton, etc.

Va avea DIEGO oferte de Black Friday?

Diego oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii DIEGO

Unele dintre principalele companii cu care Diego concurează în România sunt Proges, Makita, Hornabach ,Covoare Huedin, Gárgalo, Homelux, Decor Floor, printre altele.

DIEGO beneficii exclusive

Diego este locul ideal unde se oferă o gamă largă și variată de produse pentru acoperirea pardoselilor și a pereților. Are calitate asigurată, marcă proprie și beneficii exclusive. De asemenea, oferă consultanță profesională pentru a-i ajuta pe clienți să facă alegerea corectă.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la DIEGO

Cele mai bune oferte pentru a economisi la DIEGO

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Feronerie? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 15 Feronerie magazine din Romania, inclusiv DIEGO și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.