logo
homeIcon
  1. separatorFeronerie
  2. separatorMATHAUS

MATHAUS catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MATHAUS

MatHaus este un lanț de magazine de feronerie din România. compania are în prezent peste 5 filiale în regiune.

Întrebări frecvente despre MATHAUS

Cum să economisiți bani la MATHAUS?

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu MatHaus. MatHaus se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. În plus, clienții cna, de asemenea, economisi până la 10% din articolele selectate.

Istoricul MATHAUS: despre MATHAUS?

Compania MatHaus a fost înființată în urmă cu mai bine de 20 de ani. Încă de la începuturile sale, compania a stat la baza unor proiecte majore de construcții din România. Prin intermediul brandului de retail MatHaus și a celor 8 magazine din țară, MatHaus este pregătită să vă ofere soluții complete pentru orice tip de proiect.

MATHAUS este deschis în prezent?

Unele dintre sucursalele MatHaus sunt deschise de luni până sâmbătă, între orele 8.00 și 20.00, iar duminica între orele 8.00 și 18.00.

Cum să cumpărați produse MATHAUS online

Răsfoiți site-ul MatHaus și creați-vă propriul cont pe magazinul lor online. Cu ajutorul contului dumneavoastră, vă puteți înregistra și puteți începe să adăugați articole în coșul de cumpărături, precum și să vă urmăriți comenzile și să vă selectați produsele preferate. În plus, puteți verifica și opțiunile lor de livrare.

Ce mărci pot găsi la MATHAUS?

Compania vinde și distribuie o selecție de mărci locale și internaționale care pot include nume precum Wienerberger, Henkel, Termofix, Rockwool, Carmeuse, Signify, Hyundai și Norgips, printre multe altele.

Întâlniți competitorii MATHAUS

MatHaus concurează în principal cu alte magazine și companii similare care operează de asemenea în România. Unele dintre magazinele cu care MatHaus concurează includ BricoNoel, MAX Home Store, SCREW-BOLT, Brico Depot, YATO și Meșter Shop.

Câte magazine MATHAUS sunt în toată țara?

În România, există în prezent aproximativ 8 puncte de vânzare situate în Pitești, Galați, Constanța, Craiova și București, printre alte regiuni.

MATHAUS beneficii exclusive

Clienții MatHaus pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonați-vă la lista de corespondență MatHaus și nu ratați ofertele lor excelente și ultimele noutăți. Fiți prima persoană care primește cele mai noi oferte de vânzare MatHaus livrate direct în căsuța dvs. de e-mail.

Informații financiare relevante despre {{store}}

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la MATHAUS

Cele mai bune oferte pentru a economisi la MATHAUS

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Feronerie? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 15 Feronerie magazine din Romania, inclusiv MATHAUS și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.