logo
homeIcon
  1. separatorFeronerie
  2. separatorAMBIENT
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat AMBIENT

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la AMBIENT

Ambient este un brand care vinde materiale de construcții și produse de uz casnic. Cu o experiență de 26 de ani, oferă o gamă largă de produse în cele 8 magazine din orașele Alba Iulia, Bistrița, Blaj, Cluj Napoca, Mediaș, Sibiu, Sighișoara și Râmnicu Vâlcea.

Întrebări frecvente despre AMBIENT

Cum să economisiți bani la AMBIENT?

Dacă există ceva ce diferențiază Ambient față de celelalte branduri, acestea sunt promoțiile și reducerile sale incredibile. În fiecare zi puteți găsi produse la reduceri de până la 25%. Totodată, sunt promoții cu carduri de credit de la bănci și instituții financiare care vă permit să cumpărați în până la 12 rate.

Reduceri oferite de AMBIENT

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte și reduceri de la Ambient, locul dvs. este Cataloge 365. Aici puteți vedea broșurile cu tot ce aveți nevoie pentru a nu cheltui prea mult și pentru a beneficia de cele mai bune promoții.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.ambient.ro/

Istoricul AMBIENT: despre AMBIENT?

Compania Ambient a fost înființată în 1993 la Sibiu. În 1995 au fost deschise primele 7 magazine ale companiei, care se axau pe vânzarea de materiale de finisare, instalații și produse pentru casă. În anul 2000,Ambient s-a extins pentru prima dată în orașul Cluj-Napoca. În prezent, are magazine specializate în comerțul cu amănuntul și în construcții.

Ce mărci pot găsi la AMBIENT?

Ambient comercializează branduri importante, naționale și internaționale. În magazinele sale puteți cumpăra vopsea Sadolin, Hammerite, Kober sau Caparol; adezivi: Ceresit; ciment Portland sau Romcim; și var Prescon. De asemenea, sunt disponibile produse de izolare Isover și produse de impermeabilizare Sagitta sau Pegasus. Sunt centrale termice Vitodens sau Bluehelix și unelte Raider, Hyundai, Top Garden, Proline și Makita.

Va avea AMBIENT oferte de Black Friday?

Ambient oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii AMBIENT

Ambient face parte dintr-o mare varietate de branduri care comercializează materiale de construcții și produse de uz casnic. Printre acestea, Hornbach și Dedeman sunt cele mai populare, dar Biano, Homelux și Brico Depot, Diego, își împart și ele piața.

AMBIENT beneficii exclusive

Ambient se alătură mereu promoțiilor din zilele speciale, precum Crăciunul sau Black Friday, cu reduceri importante. Cunoașteți Bonus Card Ambient? Nu uitați să o solicitați pentru a obține puncte bonus și pentru a beneficia de avantaje deosebite la cumpărăturile dumneavoastră.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.