RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat PROGES

RECLAMĂ

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la PROGES

Proges este unul dintre cele mai reprezentative magazine de pe piața românească pentru vânzarea de parchet, decorațiuni și articole de design interior. De origine 100% românească, compania s-a impus de-a lungul anilor pentru raportul calitate-preț foarte bun.

La Proges puteți obține tot felul de soluții pentru ca locuința dumneavoastră să arate minunat și să aibă încorporată cea mai bună tehnologie de pe piață.

Ce tip de produse pot găsi la PROGES?

În magazinele Proges puteți cumpăra tot ce aveți nevoie pentru a vă face casa să arate ca în reviste. Puteți cumpăra covoare și perdele într-o varietate de modele, țesături și dimensiuni. Tapet, uși și accesorii sunt, de asemenea, disponibile.

Magazinele Proges dispun de o mare varietate de pardoseli din lemn, parchet și plastic pentru orice spațiu din casă.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre PROGES

Istoricul PROGES: despre PROGES?
Open

Proges începe în anii '90, în orașul Oradea. Acolo, Cristian Copăcean, Sim Cristian Ovidiu și Ilonta Claudiu, un grup de antreprenori locali, au decis să parieze pe industria de parchet. După câțiva ani buni și câțiva ani mai puțin buni, compania a fost achiziționată de diverse grupuri care au ajutat-o să se poziționeze.

În prezent, are 22 de magazine în Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Ce mărci pot găsi la PROGES?
Open

Produsele vândute în magazinele Proges sunt produse chiar de către firmă. Procesul lor de fabricație combină cea mai recentă tehnologie, materiale de ultimă generație și design pentru toate gusturile.

Proges are mărci proprii prin care își vinde produsele, cum ar fi Quick Step, Kronotex, Vertet, Porta și Sintelon.

Cum să economisiți bani la PROGES?
Open

Proges este sinonim cu oferte avantajoase. În magazinele lor puteți beneficia de o reducere de 15% la covoare și covorașe de baie. Nu uitați să vizitați secțiunea "reduceri", care conține produse cu reduceri de până la 30%. În plus, brandul organizează lichidări sezoniere cu prețuri irezistibile și tombole cu premii extraordinare pe rețelele sale de socializare.

Întâlniți competitorii PROGES
Open

Proges împarte piața de decorațiuni și articole pentru casă alături de Leroy Merlin, Diego, Materiale, Parchet-Online, Mathaus, Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Atelierultau, Mobexpert și Romstal.

PROGES beneficii exclusive
Open

Doriți mai multe beneficii? Proges oferă un serviciu gratuit de măsurare și o garanție de 2 ani pentru toate produsele. În plus, este posibil să vă finanțați achizițiile în până la 3 rate fără dobândă. Oferă, de asemenea, transport gratuit la cumpărături de peste 350Lei și transport gratuit la cumpărăturile făcute în magazinele din București și Oradea.

Va avea PROGES oferte de Black Friday?
Open

Proges oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de PROGES
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://proges.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ