RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat BRICO DEPOT

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la BRICO DEPOT

Brico Depot este unul dintre cele mai populare branduri de materiale de construcții și produse de uz casnic din România. Are 35 de magazine situate în 28 de regiuni ale țării, asigurând o acoperire largă. Ofertele și reducerile sale îl plasează printre cele mai căutate din țară.

Ce tip de produse pot găsi la BRICO DEPOT?

În magazinele Brico Depot puteți găsi de la mobilier, lavoare și dușuri pentru baie până la blaturi, ustensile și cuptoare pentru bucătărie. De asemenea, puteți găsi vopsele, acoperiri și articole decorative. De asemenea, este posibil să cumpărați gresie, ceramică și diferite unelte. Materialele de construcție includ ciment, var, ipsos și cărămizi. De asemenea, sunt disponibile plante, mobilier de exterior și sisteme de irigare pentru grădină.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre BRICO DEPOT

Istoricul BRICO DEPOT: despre BRICO DEPOT?
Open

Brico Depot este un brand aparținând Kingfisher, fondat în 1982 și cu peste 1.350 de magazine în 8 țări europene. Primul magazin Brico Depot a fost deschis în 1993, în orașul francez Reims, în timp ce înființarea brandului în România datează din 2013, consolidând expansiunea** Brico Depot** pe întreg continentul.

Ce mărci pot găsi la BRICO DEPOT?
Open

În magazinele Brico Depot sunt prezente branduri naționale și internaționale de top. Puteți cumpăra produse de baie Good Home și Cooke & Lewis, iar produsele de bucătărie Gorenje și Beko. De asemenea, sunt puse în vânzare vopsele Oskar și Savana, ceramică Kai și Serra Ceramiche, precum și unelte Bosch și Mac Allister. Totodată, se vând materiale de construcții Cemrom, Holcim și Weber.

Cum să economisiți bani la BRICO DEPOT?
Open

Ofertele și reducerile nu trebuie ratate la Brico Depot. În magazinele lor puteți beneficia de reduceri de până la 65% la produsele selectate. De asemenea, este posibil să profitați reduceri semnificative în secțiunea outlet. Totodată, dacă achiziția dvs. depășește 2500 de lei, transportul este gratuit.

Întâlniți competitorii BRICO DEPOT
Open

Brico Depot face parte dintr-un grup de branduri prezente în România care comercializează produse pentru construcții și produse de uz casnic. Printre acestea se numără Leroy Merlin, Dedeman, Hornbach, Mathaus, Romstal, Praktiker, Ambient și Mr. Bricolage.

BRICO DEPOT beneficii exclusive
Open

În plus față de ofertele Brico Depot, se oferă și promoții cu carduri de credit de la bănci și instituții financiare care vă permit să plătiți în până la 12 rate. Asigurați-vă că vă abonați la buletinul lor informativ pentru a afla despre oferte înainte de oricine altcineva.

Va avea BRICO DEPOT oferte de Black Friday?
Open

Brico Depot oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de BRICO DEPOT
Open

În Cataloge 365 veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a cumpăra în** Brico Depot** cu reduceri semnificative. Consultați broșurile cu reduceri și promoții care vă vor ieftini renovarea casei.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.bricodepot.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ