logo
homeIcon
  1. separatorFeronerie
  2. separatorHORNBACH
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat HORNBACH

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la HORNBACH

Hornbach este un lanț german de magazine de bricolaj specializat în îmbunătățirea locuinței și bunuri de bricolaj. Compania are în prezent peste 16.000 de angajați și 154 de centre en-gros și de grădină în toată Europa. Sediul central Hornbach este situat în Bornheim, Germania.

Întrebări frecvente despre HORNBACH

Cum să economisiți bani la HORNBACH?

Există mai multe moduri prin care clienții pot economisi bani cu Hornbach. Consultați ofertele și promoțiile lor actuale și găsiți listate pe site-ul lor articolele la cel mai mic preț.

Reduceri oferite de HORNBACH

Găsiți cele mai recente oferte și promoții Hornbach numai cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. Oferind efort, pricepere. creativitate și pasiune pentru proiecte: Hornbach are grijă de toate. Întotdeauna în slujba clienților săi, Hornbach va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente reduceri și oferte de la Hornbach cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.hornbach.ro/

Istoricul HORNBACH: despre HORNBACH?

Povestea companiei a început în 1900, când fiul lui Wilhelm Hornbach a extins afacerea tatălui său cu „Magazinul de materiale de construcții”. Curând după aceea, în 1968, Otmar Hornbach, strănepotul fondatorului companiei, a făcut un act de pionierat: a deschis primul magazin care combina interiorul și exteriorul sub forma unei grădini în Bornheim, lângă Landau. Hornbach a fost primul din Europa care a deschis un magazin combinat pentru construcții și grădinărit. După ani de succes, Hornbach a început să se extindă dincolo de granițele sale originale. În România, Hornbach a fost înființată în 2007 și operează în prezent în țară prin 8 sucursale. În zilele noastre, Hornbach are filiale mari în mai multe țări europene.

Ce mărci pot găsi la HORNBACH?

Compania vinde și distribuie o selecție largă de mărci precum Prolux, Primalex, StyleColor, KANA, Bosch și Makita, printre multe altele. De asemenea, magazinul comercializează produse sub propriile mărci.

Va avea HORNBACH oferte de Black Friday?

Hornbach oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii HORNBACH

Hornbach concurează în principal cu alte magazine de hardware și bricolaj precum Diego, Romstal, Brico Depot,Proges, Decorator Brașov, La Alin, YALCO, Herkule și Magazin electrice sanitare.

HORNBACH beneficii exclusive

Clienții Hornbach pot profita de multe beneficii exclusive de la magazin. Clienții pot comanda online și pot primi articolele achiziționate oriunde în țară. În plus, puteți să vă creați acum contul de client și să economisiți timp la următoarea comandă, să utilizați plata rapidă cu cardul de credit și să aveți control deplin asupra achizițiilor dumneavoastră în magazinul online HORNBACH.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.