RECLAMĂ

VELUX ofertele săptămânale

VELUX ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la VELUX

Alte Bunuri de uz casnic, unelte și hobby mărci

DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
MATHAUS
MATHAUS
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VIVRE
VIVRE
DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
MATHAUS
MATHAUS
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VIVRE
VIVRE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la VELUX

Velux este un brand lider în domeniul ferestrelor și deschiderilor pe piața din România. De origine daneză, compania este prezentă în 40 de țări, ceea ce face ca soarele și iluminatul să nu fie o problemă. Calitatea produselor sale a făcut din ea o marcă de încredere pentru casă.

Velux are întotdeauna cel mai bun preț și serviciul personalizat pe care îl meriți pentru casa ta.

Întrebări frecvente despre VELUX

Istoricul VELUX: despre VELUX?
Open

Istoria Velux începe în urmă cu 75 de ani în Danemarca, cu antreprenorul Villum Kann Rasmussen. Prima fereastră a fost instalată într-o școală daneză, iar de atunci compania nu a încetat să crească și să se extindă. Cei 10.000 de angajați ai săi garantează un serviciu excelent și cea mai bună îngrijire.

Velux a ajuns în România în 1997 și are sediul central în Brașov. De asemenea, are aproape 400 de reselleri în Constanța, Călărași, București, Craiova, Drobeta-Turnu, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Târgoviște, Ploiești, Brașov, Bacău, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, printre alte orașe din țară.

Ce tip de produse pot găsi la VELUX?
Open

Velux oferă o gamă largă de ferestre de mansardă și ferestre pentru acoperiș, realizate din diferite materiale. În plus, sunt comercializate jaluzele exterioare și rulante, tuneluri solare, dispozitive inteligente pentru casă, rame și dispozitive de control.

Compania oferă, de asemenea, servicii de consultanță, instalare și servicii post-vânzare personalizate.

Ce mărci pot găsi la VELUX?
Open

Velux este responsabilă pentru fabricarea tuturor produselor pe care le oferă. Firma are o tradiție îndelungată în producția de ferestre și a reușit să dezvolte procese de producție solide.

Velux este un brand care dispune de tehnologie de ultimă generație la care se adaugă designul scandinav care este marcă înregistrată la nivel mondial.

Cum să economisiți bani la VELUX?
Open

În fiecare an, Velux pune la dispoziție cataloage în care puteți găsi prețuri avantajoase și oportunități de renovare a casei dumneavoastră. În plus, compania oferă transport gratuit și rapid, precum și o garanție gratuită de 3 ani.

Întâlniți competitorii VELUX
Open

Velux face parte dintr-un grup mare de producători de ferestre cu prezență în România, precum Fakro, Trident, Vibor, Dakea și Roto. De asemenea, concurează cu magazine de vânzare cu amănuntul precum Magazin Ferestre, Deposib, Rulouri Exterioare și Construc-Online.

VELUX beneficii exclusive
Open

Nu sunt numai oferte și promoții pentru Velux. Compania are un angajament puternic în ceea ce privește formarea resurselor umane din întreaga lume. Acesta este motivul pentru care organizează serii de conferințe pentru arhitecți și seminarii web pentru cei interesați.

Pentru cei care au nevoie de inspirație, Velux pune la dispoziție galerii foto cu încăperi și un blog cu idei pentru a vă proiecta încăperea perfectă.

Reduceri oferite de VELUX
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.velux.ro/

RECLAMĂ