logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat VELUX

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la VELUX

Velux este un brand lider în domeniul ferestrelor și deschiderilor pe piața din România. De origine daneză, compania este prezentă în 40 de țări, ceea ce face ca soarele și iluminatul să nu fie o problemă. Calitatea produselor sale a făcut din ea o marcă de încredere pentru casă.

Velux are întotdeauna cel mai bun preț și serviciul personalizat pe care îl meriți pentru casa ta.

Întrebări frecvente despre VELUX

Istoricul VELUX: despre VELUX?
close

Istoria Velux începe în urmă cu 75 de ani în Danemarca, cu antreprenorul Villum Kann Rasmussen. Prima fereastră a fost instalată într-o școală daneză, iar de atunci compania nu a încetat să crească și să se extindă. Cei 10.000 de angajați ai săi garantează un serviciu excelent și cea mai bună îngrijire.

Velux a ajuns în România în 1997 și are sediul central în Brașov. De asemenea, are aproape 400 de reselleri în Constanța, Călărași, București, Craiova, Drobeta-Turnu, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Târgoviște, Ploiești, Brașov, Bacău, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, printre alte orașe din țară.

Ce mărci pot găsi la VELUX?
close

Velux este responsabilă pentru fabricarea tuturor produselor pe care le oferă. Firma are o tradiție îndelungată în producția de ferestre și a reușit să dezvolte procese de producție solide.

Velux este un brand care dispune de tehnologie de ultimă generație la care se adaugă designul scandinav care este marcă înregistrată la nivel mondial.

Cum să economisiți bani la VELUX?
close

În fiecare an, Velux pune la dispoziție cataloage în care puteți găsi prețuri avantajoase și oportunități de renovare a casei dumneavoastră. În plus, compania oferă transport gratuit și rapid, precum și o garanție gratuită de 3 ani.

Va avea VELUX oferte de Black Friday?
close

Velux oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii VELUX
close

Velux face parte dintr-un grup mare de producători de ferestre cu prezență în România, Dedeman,Makita, Mathaus,LEROY MERLIN, precum Fakro, Trident, Vibor, Dakea și Roto. De asemenea, concurează cu magazine de vânzare cu amănuntul precum Magazin Ferestre, Deposib, Rulouri Exterioare și Construc-Online.

VELUX beneficii exclusive
close

Nu sunt numai oferte și promoții pentru Velux. Compania are un angajament puternic în ceea ce privește formarea resurselor umane din întreaga lume. Acesta este motivul pentru care organizează serii de conferințe pentru arhitecți și seminarii web pentru cei interesați.

Pentru cei care au nevoie de inspirație, Velux pune la dispoziție galerii foto cu încăperi și un blog cu idei pentru a vă proiecta încăperea perfectă.

Reduceri oferite de VELUX
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.velux.ro/

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.