RECLAMĂ

LEROY MERLIN ofertele săptămânale

LEROY MERLIN ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la LEROY MERLIN

Alte Bunuri de uz casnic, unelte și hobby mărci

DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
MATHAUS
MATHAUS
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX
VIVRE
VIVRE
DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
MATHAUS
MATHAUS
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX
VIVRE
VIVRE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LEROY MERLIN

Leroy Merlin este un comerciant francez de articole pentru îmbunătățirea casei, de bricolaj și grădinărit care deservește mai multe țări din întreaga lume, având sediul în prezent în Lille, Franța. Compania are peste 3.000 de angajați în peste 15 magazine din țară.

Întrebări frecvente despre LEROY MERLIN

Istoricul LEROY MERLIN: despre LEROY MERLIN?
Open

Povestea companiei Leroy Merlin a început în 1923 când Adolphe Leroy și Rose Merlin, asociați în viața privată și de afaceri, au deschis o afacere cu bunuri resigilate sau cumpărate în exces care nu mai sunt necesare (American surplus). Încurajați de succesul inițial pe care l-au avut, au decis să vândă produse și rechizite de bricolaj la prețuri moderate. După primul lor magazin, au deschis rapid mai multe sucursale și diferite departamente franceze. Cu toate acestea, abia în 1960 firma a fost redenumită „Leroy Merlin”. În anii următori, Leroy Merlin a început să se extindă dincolo de granițele sale originale, ajungând în peste 10 țări, inclusiv România, între 1982 și 2011. Astăzi, Leroy Merlin a devenit unul dintre cele mai bune mărci de bricolaj din lume.

Ce tip de produse pot găsi la LEROY MERLIN?
Open

Leroy Merlin oferă în prezent o gamă largă de produse, inclusiv mobilier, tapet, jaluzele și perdele, unelte, produse de tâmplărie, materiale de construcție, articole de depozitare, vopsea, gresie și parchet, printre multe altele.

Ce mărci pot găsi la LEROY MERLIN?
Open

Compania vinde și distribuie multe produse de marcă în magazine și online. Printre acestea, clienții pot găsi mărci precum Bosch, Dulux, Whirlpool, Zenitech, Philips și Duracell, printre multe altele. Leroy Merlin își comercializează, de asemenea, propriile mărci, cum ar fi Equation, Sterwins, Luxens, Sen Sea, Dexter și multe altele.

Cum să economisiți bani la LEROY MERLIN?
Open

Există mai multe moduri prin care clienții pot economisi bani cu Leroy Merlin. Clienții pot verifica promoțiile actuale și ofertele disponibile în magazinele lor și în magazinul online.

Întâlniți competitorii LEROY MERLIN
Open

Leroy Merlin concurează în cea mai mare parte cu magazine locale precum Hornbach, Decorator Brașov, La Alin, YALCO și Herkule.

LEROY MERLIN beneficii exclusive
Open

Clienții Leroy Merlin pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Înscrieți-vă și creați-vă propriul cont Leroy Merlin pe site-ul lor pentru a avea acces la serviciile lor de ridicare și comandă online, precum și la serviciul de livrare la domiciliu.

Reduceri oferite de LEROY MERLIN
Open

Găsiți cele mai recente oferte și promoții de la Leroy Merlin numai cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. Fie că sunteți în căutare de materiale de construcție sau perdele, Leroy Merlin le are pentru dumneavoastră. Leroy Merlin selectează cele mai bune tendințe de decorare și produse de bricolaj, descoperă noi produse și vă sprijină în proiectele dvs., chiar și la comandă. Întotdeauna în slujba clienților săi, Leroy Merlin va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente oferte și reduceri de la Leroy Merlin cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.leroymerlin.ro/

RECLAMĂ