logo
homeIcon
  1. separatorFeronerie
  2. separatorLEROY MERLIN

Ultimele oferte de neratat LEROY MERLIN

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LEROY MERLIN

Leroy Merlin este un comerciant francez de articole pentru îmbunătățirea casei, de bricolaj și grădinărit care deservește mai multe țări din întreaga lume, având sediul în prezent în Lille, Franța. Compania are peste 3.000 de angajați în peste 15 magazine din țară.

Întrebări frecvente despre LEROY MERLIN

Cum să economisiți bani la LEROY MERLIN?

Există mai multe moduri prin care clienții pot economisi bani cu Leroy Merlin. Clienții pot verifica promoțiile actuale și ofertele disponibile în magazinele lor și în magazinul online.

Reduceri oferite de LEROY MERLIN

Găsiți cele mai recente oferte și promoții de la Leroy Merlin numai cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. Fie că sunteți în căutare de materiale de construcție sau perdele, Leroy Merlin le are pentru dumneavoastră. Leroy Merlin selectează cele mai bune tendințe de decorare și produse de bricolaj, descoperă noi produse și vă sprijină în proiectele dvs., chiar și la comandă. Întotdeauna în slujba clienților săi, Leroy Merlin va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente oferte și reduceri de la Leroy Merlin cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.leroymerlin.ro/

Istoricul LEROY MERLIN: despre LEROY MERLIN?

Povestea companiei Leroy Merlin a început în 1923 când Adolphe Leroy și Rose Merlin, asociați în viața privată și de afaceri, au deschis o afacere cu bunuri resigilate sau cumpărate în exces care nu mai sunt necesare (American surplus). Încurajați de succesul inițial pe care l-au avut, au decis să vândă produse și rechizite de bricolaj la prețuri moderate. După primul lor magazin, au deschis rapid mai multe sucursale și diferite departamente franceze. Cu toate acestea, abia în 1960 firma a fost redenumită „Leroy Merlin”. În anii următori, Leroy Merlin a început să se extindă dincolo de granițele sale originale, ajungând în peste 10 țări, inclusiv România, între 1982 și 2011. Astăzi, Leroy Merlin a devenit unul dintre cele mai bune mărci de bricolaj din lume.

Ce mărci pot găsi la LEROY MERLIN?

Compania vinde și distribuie multe produse de marcă în magazine și online. Printre acestea, clienții pot găsi mărci precum Bosch, Dulux, Whirlpool, Zenitech, Philips șiDuracell, printre multe altele. Leroy Merlin își comercializează, de asemenea, propriile mărci, cum ar fi Equation, Sterwins, Luxens, Sen Sea, Dexter și multe altele.

Va avea LEROY MERLIN oferte de Black Friday?

Leroy Merlin oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii LEROY MERLIN

Leroy Merlin concurează în cea mai mare parte cu magazine locale precum Dedeman, Vivre, Hornbach, Decorator Brașov, La Alin, YALCO și Herkule.

LEROY MERLIN beneficii exclusive

Clienții Leroy Merlin pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Înscrieți-vă și creați-vă propriul cont Leroy Merlin pe site-ul lor pentru a avea acces la serviciile lor de ridicare și comandă online, precum și la serviciul de livrare la domiciliu.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la LEROY MERLIN

Cele mai bune oferte pentru a economisi la LEROY MERLIN

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Feronerie? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 15 Feronerie magazine din Romania, inclusiv LEROY MERLIN și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.