logo
homeIcon
  1. separatorFeronerie
  2. separatorROMSTAL
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ROMSTAL

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ROMSTAL

Romstal este o companie românească de vânzare a materiilor prime pentru construcții și întreținerea casei. În prezent este prezentă în Ucraina, Serbia, Republica Moldova, Rusia, Bulgaria, Italia și România. Compania deține 198 de magazine, dintre care 130 se află în România.

Întrebări frecvente despre ROMSTAL

Cum să economisiți bani la ROMSTAL?

Aflați cele mai bune promoții și oferte ale sezonului pe pagina web a companiei Romstal. Abonați-vă la newsletterul Romstal pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Reduceri oferite de ROMSTAL

Cataloge 365 conține toate cataloagele și broșurile Romstal. Urmăriți ultimele oferte la materiale de constructii cu Cataloge 365. Cele mai bune reduceri și cupoane pentru produsele Romstal se găsesc în Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.romstal.ro/

Istoricul ROMSTAL: despre ROMSTAL?

În 1992 italianul Enrico Perini s-a mutat în Romania la vârsta de 24 de ani. Pe atunci lucra ca vânzător de radiatoare pentru o firmă care investea în piața din Romania. Datorită efortului său și a muncii sale asidue Perini a inaugurat primul centru de producție Romstal doar patru ani mai târziu.

Compania a continuat să se extindă, și în anul 2006 a obținut poziția 84 în Top 100 de companii private din Romania în clasamentul din revista Business Week.

Francizele Romstal au propriul centru de formare și instruire, Academia Romstal, cu obiectivul de a aprofunda și garantiza cunoștințele tehnice și de afaceri în toate sucursalele.

Ce mărci pot găsi la ROMSTAL?

La Romstal puteți întâlni mărcile cele mai de cunoscute, cum ar fi Abc Euro Tech, Atmos, Asus, Bachmann, Beko, Bluesky, Bosch, Briomax, Bongio, Candan, Ceramiche Piemme, Comtech, Domo Wellness, Ecosmart, Electrolux, Edelweiss, Edil Plast, Ferro, Fischer, Franke, Gnb, Giacomini, General Fittings, LG, Mitsubishi, Olimpia, Osram, Quickstop, Razer, Roomlux, Selectric, Stabile, Ultralux și Valplast.

Va avea ROMSTAL oferte de Black Friday?

Romstal oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii ROMSTAL

Printre principalli competitori ai companiei Romstal sunt firme precum Somaco, Cesiro, Menatwork, CELCO și ADEPLAST.

ROMSTAL beneficii exclusive

Pe lângă catalogul de produse, Romstal oferă servicii de îndrumare și consultanță pentru toate tipurile de proiecte.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.