RECLAMĂ

VIVRE ofertele săptămânale

VIVRE ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la VIVRE

Alte Bunuri de uz casnic, unelte și hobby mărci

DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
MATHAUS
MATHAUS
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX
DEDEMAN
DEDEMAN
BRICO DEPOT
BRICO DEPOT
HORNBACH
HORNBACH
AMBIENT
AMBIENT
ROMSTAL
ROMSTAL
LEROY MERLIN
LEROY MERLIN
DIEGO
DIEGO
MAKITA
MAKITA
MATHAUS
MATHAUS
NATÜRLICH
NATÜRLICH
PROGES
PROGES
VELUX
VELUX

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la VIVRE

Vivre este unul dintre cele mai renumite magazine multifuncțional din Europa Centrală și de Est. Miile sale de produse, de la cele mai bune branduri de pe piață și la prețuri excelente, au făcut din el un business indispensabil în viața românilor.

La Vivre puteți satisface orice nevoie de gospodărie și nu veți duce niciodată lipsă de un chilipir pentru a vă îngriji bugetul.

Întrebări frecvente despre VIVRE

Istoricul VIVRE: despre VIVRE?
Open

Vivre a început în 2012, în România. A fost concepută cu ideea de a aduce design și articole de uz casnic din întreaga lume pentru cât mai mulți oameni, la prețuri accesibile. De atunci, firma s-a extins la o rețea care acoperă 9 țări. În țară, magazinul său online este unul dintre cele mai vizitate și alese.

Ce tip de produse pot găsi la VIVRE?
Open

Pe Vivre puteți cumpăra plante, ghivece, piscine și mobilier de grădină. De asemenea, vând de toate, de la canapele, fotolii, pufuri, scaune și paturi până la biblioteci, rafturi, mobilier TV, dulapuri, comode, mese și console. Există, de asemenea, tablouri, ceasuri, oglinzi, perdele, covoare, perne, pături, perne și lămpi.

În plus, se pot achiziționa ustensile de bucătărie, articole de organizare, electrocasnice mici, îmbrăcăminte, produse de îngrijire personală, jucării și produse pentru animale de companie.

Ce mărci pot găsi la VIVRE?
Open

Vivre oferă mobilier Accent, Badenmob, Comforty, Dormeo, Futon, Heinner, Haaus, Homcom, Macabane, Mobistore, Signal și Wenko. De asemenea, comercializează articole de grădină Boriana, Dunlop, Djeco, Gerber, Pandora și VidaXL și obiecte decorative Ameliahome,Atmosphera, Belssia, Chic Home, Handeco, Homede și Lassero.

De asemenea, veți găsi ustensile Vogue, Trisa, Tefal și Rosberg, aparate de cafea Nespresso, Philips și Xiaomi, articole pentru copii Bambino, Coccolle, Mattel și Vivamax și jucării de la Disney, Funko și Lego.

Cum să economisiți bani la VIVRE?
Open

Profitați de "outlet-ul" Vivre, care are produse cu o reducere de peste 50%. În plus, puteți adăuga 10% reducere cu ajutorul codurilor digitale ale firmei. De asemenea, se oferă transport gratuit pentru cumpărături de peste 500 de lei plătite în avans și posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă.

Întâlniți competitorii VIVRE
Open

Vivre formează, alături de Bonprix, Trendy Home, Jysk, VidaXL, Ikea, Bonami, Dedeman, Pepco, English Home, Favi și Kitchen Shop, un univers variat de firme care vând produse pentru casă.

VIVRE beneficii exclusive
Open

Doriți mai multe beneficii? La Vivre câștigați "puncte de loialitate" la fiecare achiziție, pe care le puteți folosi apoi pentru reduceri la cumpărături. Abonează-te la newsletter și, pe lângă faptul că vei avea acces la promoții înaintea tuturor, vei primi 25 de puncte de loialitate gratuit. În plus, dacă vă invitați prietenii să cumpere la Vivre, brandul vă oferă 50 de puncte de loialitate adiționale.

Reduceri oferite de VIVRE
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://ro.vivre.eu/

RECLAMĂ