RECLAMĂ

JUMBO ofertele săptămânale

JUMBO ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la JUMBO

Alte oferte de neratat de la Diverse

TUPPERWARE logo
Catalog TUPPERWARE

Catalog TUPPERWARE

Catalog 2022
Deschideți broșura
PANDORA logo
Catalog PANDORA

Catalog PANDORA

Catalog 2022
Deschideți broșura
GERMAG logo
Catalog GERMAG

Catalog GERMAG

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Diverse mărci

TUPPERWARE
TUPPERWARE
ELEFANT.RO
ELEFANT.RO
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
CARTURESTI
CARTURESTI
NORIEL
NORIEL
TOPSHOP
TOPSHOP
TUPPERWARE
TUPPERWARE
ELEFANT.RO
ELEFANT.RO
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
CARTURESTI
CARTURESTI
NORIEL
NORIEL
TOPSHOP
TOPSHOP

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la JUMBO

Jumbo este cel mai mare magazin de jucării și produse pentru copii din România. Compania cu sediul la Atena are o tradiție îndelungată în domeniu și deține magazine proprii în Grecia, Bulgaria, Cipru și România, fiind prezentă, de asemenea, în Albania, Kosovo, Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Muntenegru.

Magazinele Jumbo vă permit, de asemenea, să obțineți produse de uz casnic și cadouri pentru copii la prețuri convenabile.

Întrebări frecvente despre JUMBO

Istoricul JUMBO: despre JUMBO?
Open

Istoria Jumbo a început în 1986, când primul magazin al mărcii a fost deschis în Atena. Cu scopul de a oferi un spațiu pentru copii, marca a pătruns pe piața grecească într-un mod important, cu prețuri bune și produse de calitate.

În România este prezentă din 2014 și are astăzi magazine în Arad, Bacău, Berceni, Brașov, București, Constanța, Craiova, Militari, Oradea, Pitești, Ploiești, Suceava, Timișoara și Voluntari.

Ce tip de produse pot găsi la JUMBO?
Open

La Jumbo puteți cumpăra de toate, de la jocuri de masă, seturi de construcții, puzzle-uri, mașinuțe și șine până la mingi și echipament sportiv, păpuși și seturi de bucătărie și de înfrumusețare. De asemenea, puteți cumpăra piscine și articole de plajă, precum și electronice, ceasuri inteligente și boxe.

Totodată, există produse decorative, articole de papetărie, vopsele, caiete, pahare, sticle, veselă și ustensile de bucătărie. Nu lipsesc nici produsele pentru animale de companie, gențile, valizele, hainele, produsele de îngrijire a bebelușilor, cosmeticele și articolele de toaletă.

Ce mărci pot găsi la JUMBO?
Open

În magazinele Jumbo este posibil să cumpărați jucării Mattel, Hasbro, Spin Master, AS, Just Toys, Playmobil, Clementoni, Trefl și Giochi Preziosi. Produsele pentru copii Honey Baby, Agnotis, Kika Boo, Chicco și Fisher Price sunt, de asemenea, la vânzare.

De asemenea, puteți achiziționa piscine Bestway și Intex, camere GoPro, veselă Arcopal, hrană pentru animale Sissy și Roudy și produse de curățare Fiorevita.

Cum să economisiți bani la JUMBO?
Open

La Jumbo, ofertele plouă peste tot. Nu uitați să verificați secțiunea lor de vânzare, care are produse cu prețuri uimitoare. De asemenea, puteți profita de "Produsele norocoase", o selecție de produse în ofertă. Jumbo are, de asemenea, diferite păpuși cu mai mult de 10% reducere.

Întâlniți competitorii JUMBO
Open

Jumbo face parte din piața magazinelor de jucării și produse pentru copii, alături de Boribon, Kids Toyzzone, Dedeman, Best Toys, Bebe Toys, Childhood Toys, Hippoland, TOYSdepot, Noriel, Elefant și Tulli.

JUMBO beneficii exclusive
Open

Doriți mai multe beneficii? Jumbo oferă transport gratuit pentru achiziții de peste 50 de lire sterline. Cel mai bun mod de a fi la curent cu promoțiile și reducerile brandului este să vă abonați la Newsletter, unde puteți primi cele mai recente știri înaintea tuturor.

Reduceri oferite de JUMBO
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.e-jumbo.ro/

RECLAMĂ