logo
homeIcon
  1. separatoralții
  2. separatorTUPPERWARE
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat TUPPERWARE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la TUPPERWARE

Tupperware este o companie multinațională de origine americană, specializată în fabricarea, distribuția și comercializarea produselor de bucătărie și casă. Cu toate acestea, este cunoscută în special pentru linia sa de recipiente din plastic.

Întrebări frecvente despre TUPPERWARE

Cum să economisiți bani la TUPPERWARE?

La Tupperware există o oportunitate de a economisi bani. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă clienții tăi este să profite de toate ofertele care sunt publicate în catalog precum și de promoțiile speciale care sunt valabile o anumită perioadă de timp.

Reduceri oferite de TUPPERWARE

Cataloge 365 are ultimele noutăți de la Tupperware, o companie cu peste 60 de ani pe piață care oferă cea mai bună calitate în produsele sale de depozitare din plastic și te însoțește cu promoții interesante în beneficiul buzunarelor tale. Găsiți oportunitatea de economisire cu Cataloge 365 și profitați de următoarea achiziție.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.tupperware.ro/index

Istoricul TUPPERWARE: despre TUPPERWARE?

Începuturile Tupperware au avut loc în 1946 în South Grafton, Massachusetts, de la mâna inginerului chimist Earl Tupper, care a inventat modelul de capac ermetic, care a ajutat la păstrarea aromei alimentelor și să prevină uscarea acestora. În principiu, comercializarea produselor lor nu a avut succes, deoarece acestea nu au fost promovate în mod adecvat. Cu toate acestea, doi ani mai târziu, Tupper și soția sa, Brownie Wise, au ajuns la concluzia că demonstrația de acasă, cunoscută astăzi sub numele de „Party Tupperware”, a fost cea mai eficientă modalitate de a vinde articolele mărcii.

După mai bine de un deceniu de experiență în Statele Unite, compania s-a extins în Europa, unde în 1965, era deja prezență în șase țări, regăsindu-se ulterior și în Singapore, Japonia, Australia, Africa și America Latină.

Tupperware este prezent în prezent în peste 80 de țări, una dintre ele fiind România unde are aproximativ 5 puncte de vânzare.

Ce mărci pot găsi la TUPPERWARE?

Tupperware oferă produsele sale sub șapte mărci proprii, incluzând numele său, Avroy Shlain, BeautiControl, Fuller Cosmetics, NaturCare, Nutrimetics și Nuvo.

Va avea TUPPERWARE oferte de Black Friday?

Tupperware oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii TUPPERWARE

Unele dintre principalele companii cu care concurează Tupperware în România sunt Utopia Home, madesmart, Command și Aozita, printre altele.

TUPPERWARE beneficii exclusive

Tupperware este marca ideală și este cunoscută pentru linia sa de recipiente din plastic și produse pentru depozitarea alimentelor, produse de bucătărie și de casă. Toate de cea mai bună calitate, mărci proprii și, mai presus de toate, servicii excelente și beneficii la cumpărături.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.