logo
homeIcon
  1. separatoralții
  2. separatorDIVERTA

DIVERTA catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DIVERTA

Cu o prezență de peste 25 de ani pe piață, Diverta este un lanț românesc de retail care comercializează cărți, papetărie și jucării. Sediul central al companiei se află în București.

Întrebări frecvente despre DIVERTA

Cum să economisiți bani la DIVERTA?

Să economisești bani cu Diverta este ușor dacă profiți de ofertele și promoțiile publicate pe site-ul oficial și pe rețelele de socializare. De asemenea, puteți vizita Cataloge365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Diverta și pentru a nu rata nicio ofertă.

Reduceri oferite de DIVERTA

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul DIVERTA: despre DIVERTA?

Diverta a fost înființată în 1999 pentru a comercializa cea mai nouă și variată gamă de produse din domeniul cărților, papetăriei și jucăriilor. Diverta este o filială a RTC Holding, o companie fondată în 1990 și care în prezent este unul dintre cele mai mari grupuri din România.

Cu o rețea de peste 15 magazine în toată țara și un magazin online, Diverta oferă o gamă largă de produse de divertisment pentru întreaga familie: peste 30.000 de titluri de carte, rechizite școlare și de birou, precum și cele mai căutate mărci de jucării.

DIVERTA este deschis în prezent?

Magazinele Diverta sunt deschise de luni până duminică, între orele 10.00 și 21.00. Cu toate acestea, unele sucursale pot avea ore de funcționare diferite în funcție de locația lor. Puteți consulta site-ul oficial Diverta pentru a afla mai multe informații despre un magazin din apropierea dumneavoastră.

Cum să cumpărați produse DIVERTA online

Cumpărați prin magazinul online oficial Diverta și primiți produsele acasă sau ridicați comanda de la un magazin. Pentru comenzi mai mari de 125 RON, transportul este gratuit. Metodele de plată includ plata ramburs, carduri de debit sau de credit și transferuri bancare. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră, o puteți returna în termen de 14 zile.

Ce mărci pot găsi la DIVERTA?

Diverta vinde cărți de la edituri populare precum Litera, Booklet, Paralela 45, Bookzone, Sinapsis și Trei, printre altele. De asemenea, compania comercializează produse de la mărci cunoscute de papetărie și jucării precum Playmobil, Lego, Disney, Erich Krause, Herlitz, Pelican, Stabilo, Schneider, Buki France și altele.

Întâlniți competitorii DIVERTA

Diverta concurează în România cu alte librării precum Bookzone, Cărturești, Libris, Elefant.ro, Bookcity și Compania de Librării București, printre multe altele.

Câte magazine DIVERTA sunt în toată țara?

Diverta operează în România prin intermediul a peste 15 magazine situate în București, Alba Iulia, Arad, Câmpina, Cluj-Napoca, Craiova, Petroșani, Pitești, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

DIVERTA beneficii exclusive

Clienții se pot bucura de beneficii deosebite la Diverta. Compania publică pe site-ul său promoții cu reduceri de până la 60% la produsele selectate.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la DIVERTA

Cele mai bune oferte pentru a economisi la DIVERTA

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Alții? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 13 Alții magazine din Romania, inclusiv DIVERTA și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.