logo
homeIcon
  1. separatoralții
  2. separatorALIEXPRESS
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ALIEXPRESS

În prezent nu sunt oferte de la ALIEXPRESS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ALIEXPRESS

AliExpress este o platformă chineză de vânzări online care permite întreprinderilor mici să vândă direct clienților din întreaga lume. AliExpress are sediul central în Hangzhou, China.

Întrebări frecvente despre ALIEXPRESS

Istoricul ALIEXPRESS: despre ALIEXPRESS?
close

AliExpress, o filială a companiei multinaționale de tehnologie Alibaba, a fost înființată în 2010 ca un site de vânzare și cumpărare între întreprinderi. De atunci, s-a extins pentru a oferi tranzacții de la întreprindere la consumator și de la consumator la consumator. În 2016 a început să funcționeze în diferite țări din întreaga lume, inclusiv în România.

De atunci, AliExpress și-a extins prezența și este în prezent una dintre cele mai vizitate platforme de comerț electronic din lume.

Ce mărci pot găsi la ALIEXPRESS?
close

AliExpress vinde produse de la mărci cunoscute, precum Sony, Xiaomi, Disney, Kemorela, Konka, Nike, iScooter, Samsung, Apple, LG, Huawei, Lenovo, Nokia, Asus, Motorola, Hello Kitty și Miniso, printre altele.

Cum să economisiți bani la ALIEXPRESS?
close

Clienții AliExpress pot economisi bani vizitând secțiunea "Super Oferte" de pe site-ul oficial al companiei, unde vor găsi produse selectate cu reduceri speciale.

Pe de altă parte, ei pot alege să cumpere produse din categoria Choice, adică articole gestionate direct de AliExpress. Produsele Choice oferă transport gratuit la prima comandă, livrare în 9 zile și retururi gratuite.

Întâlniți competitorii ALIEXPRESS
close

AliExpress concurează în România cu alte platforme de vânzări online, precum Amazon, eBay, DHGate, Zilan, Spocket și Salehoo, printre altele.

ALIEXPRESS este deschis în prezent?
close

Clienții AliExpress pot face cumpărături prin intermediul site-ului oficial al companiei 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii. În plus, un serviciu de chat online este disponibil 24 de ore pe zi.

Câte magazine ALIEXPRESS sunt în toată țara?
close

AliExpress este o platformă de vânzări exclusiv online, astfel că nu are magazine fizice în România.

Cum să cumpărați produse ALIEXPRESS online
close

Pentru a putea face cumpărături pe AliExpress este important să vă înregistrați mai întâi. Această înregistrare vă va permite să plasați comenzi, să comunicați cu vânzătorul și să urmăriți expedierile și plățile. Clienții AliExpress pot face cumpărături și își pot primi comanda acasă în termen de 7 zile lucrătoare. Metodele de plată disponibile includ, printre altele, carduri de credit, PayPal, Google Pay și Apple Pay.

ALIEXPRESS beneficii exclusive
close

Prin abonarea la notificări pe site-ul oficial AliExpress, clienții pot accesa beneficii deosebite, cum ar fi primirea de actualizări ale comenzilor, sfaturi de reduceri, cupoane și multe altele. În plus, prin descărcarea aplicației oficiale AliExpress, aceștia pot primi prețuri exclusive și cele mai bune oferte selectate. În plus, Catalogs 365 publică în mod regulat toate ofertele AliExpress.

Reduceri oferite de ALIEXPRESS
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.