RECLAMĂ

ELEFANT.RO ofertele săptămânale

ELEFANT.RO ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la ELEFANT.RO

Alte oferte de neratat de la Diverse

TUPPERWARE logo
Catalog TUPPERWARE

Catalog TUPPERWARE

Catalog 2022
Deschideți broșura
PANDORA logo
Catalog PANDORA

Catalog PANDORA

Catalog 2022
Deschideți broșura
GERMAG logo
Catalog GERMAG

Catalog GERMAG

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Diverse mărci

TUPPERWARE
TUPPERWARE
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
CARTURESTI
CARTURESTI
JUMBO
JUMBO
NORIEL
NORIEL
TOPSHOP
TOPSHOP
TUPPERWARE
TUPPERWARE
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
CARTURESTI
CARTURESTI
JUMBO
JUMBO
NORIEL
NORIEL
TOPSHOP
TOPSHOP

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ELEFANT.RO

elefant.ro este un proiect aparținând companiei românești elefant online SA, care se dedică comercializării online de produse pentru copii și adulți, pentru casă și pentru grădină.

Întrebări frecvente despre ELEFANT.RO

Istoricul ELEFANT.RO: despre ELEFANT.RO?
Open

Istoria proiectului elefant.ro datează din 17 iunie 2010, când a fost lansat de către compania elefant online SA cu sediul în București, România, făcând parte din industria de e-shopping și vânzări prin corespondență.

Proiectul a pornit ca o librărie online, însă, ceva mai târziu, a devenit Centrul Comercial Online pentru Familia Ta, oferind tot felul de produse pentru toate vârstele și pentru toate gusturile sau pentru casă și grădină.

De-a lungul traiectoriei sale, elefant.ro a crescut constant, câștigând încrederea a un milion de clienți, oferindu-le nenumărate articole din diferite categorii.

Ce tip de produse pot găsi la ELEFANT.RO?
Open

elefant.ro comercializează aproximativ 110.000 de produse din categoriile: Cărți, Cărți străine, Jucării, Copii și bebeluși, Ceasuri, Parfumuri, Frumusețe (cosmetice și produse de îngrijire personală), Modă (genți, accesorii, bijuterii, ochelari), Electro (electrocasnice și aer condiționat), Opțiuni de nutriție și secțiunea Băuturi și Gourmet.

Ce mărci pot găsi la ELEFANT.RO?
Open

elefant.ro lucrează cu cele mai bune și mai recunoscute branduri din toate domeniile, printre care se numără Disney, LIO, My Little Pony, LEGO, Calvin Klein, Guess, Bvlgari, Versace, Lancome, Dolce Gabbana, Revlon, L'oreal, Dermacol, Tommy Hilfiger, Casio, Asus, Samsung și multe altele.

Cum să economisiți bani la ELEFANT.RO?
Open

elefant.ro oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani prin oferte și transport gratuit la cumpărături peste o anumită sumă. Totodată, are metoda de plată ONEY 3X4X, care presupune plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de debit. Această prestație este disponibilă numai pentru adulți și pentru persoane cu reședința în România.

Întâlniți competitorii ELEFANT.RO
Open

Unele dintre principalele companii cu care elephant.ro concurează în România sunt okazii.ro, domo.ro, mediagalaxy.ro și emag.ro, printre altele.

ELEFANT.RO beneficii exclusive
Open

elefant.ro este locul ideal pentru a cumpăra cele mai variate produse, de la articole de îngrijire personală până la opțiuni pentru casă și grădină, toate de cea mai bună calitate și de branduri recunoscute. Oferă, de asemenea, beneficii exclusive la cumpărare.

Reduceri oferite de ELEFANT.RO
Open

Cele mai recente oferte și promoții de la elefant.ro le găsiți pe Catalogos365, unde veți primi cele mai bune informații pentru a profita la maxim de reducerile dumneavoastră. Elefant.ro oferă o gamă largă de produse la prețuri imbatabile, nu mai așteptați și bucurați-vă de cumpărături datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.elefant.ro/

RECLAMĂ