homeIcon
  1. separatorDiverse
  2. separatorELEFANT.RO
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ELEFANT.RO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ELEFANT.RO

elefant.ro este un proiect aparținând companiei românești elefant online SA, care se dedică comercializării online de produse pentru copii și adulți, pentru casă și pentru grădină.

Ce tip de produse pot găsi la ELEFANT.RO?

elefant.ro comercializează aproximativ 110.000 de produse din categoriile: Cărți, Cărți străine, Jucării, Copii și bebeluși, Ceasuri, Parfumuri, Frumusețe (cosmetice și produse de îngrijire personală), Modă (genți, accesorii, bijuterii, ochelari), Electro (electrocasnice și aer condiționat), Opțiuni de nutriție și secțiunea Băuturi și Gourmet.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre ELEFANT.RO

Istoricul ELEFANT.RO: despre ELEFANT.RO?
Open

Istoria proiectului elefant.ro datează din 17 iunie 2010, când a fost lansat de către compania elefant online SA cu sediul în București, România, făcând parte din industria de e-shopping și vânzări prin corespondență.

Proiectul a pornit ca o librărie online, însă, ceva mai târziu, a devenit Centrul Comercial Online pentru Familia Ta, oferind tot felul de produse pentru toate vârstele și pentru toate gusturile sau pentru casă și grădină.

De-a lungul traiectoriei sale, elefant.ro a crescut constant, câștigând încrederea a un milion de clienți, oferindu-le nenumărate articole din diferite categorii.

Ce mărci pot găsi la ELEFANT.RO?
Open

elefant.ro lucrează cu cele mai bune și mai recunoscute branduri din toate domeniile, printre care se numără Disney, LIO, My Little Pony, LEGO, Calvin Klein, Guess, Bvlgari, Versace, Lancome, Dolce Gabbana, Revlon, L'oreal, Dermacol, Tommy Hilfiger, Casio, Asus, Samsung și multe altele.

Cum să economisiți bani la ELEFANT.RO?
Open

elefant.ro oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani prin oferte și transport gratuit la cumpărături peste o anumită sumă. Totodată, are metoda de plată ONEY 3X4X, care presupune plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de debit. Această prestație este disponibilă numai pentru adulți și pentru persoane cu reședința în România.

Întâlniți competitorii ELEFANT.RO
Open

Unele dintre principalele companii cu care elephant.ro concurează în România sunt okazii.ro, domo.ro, mediagalaxy.ro și emag.ro, printre altele.

ELEFANT.RO beneficii exclusive
Open

elefant.ro este locul ideal pentru a cumpăra cele mai variate produse, de la articole de îngrijire personală până la opțiuni pentru casă și grădină, toate de cea mai bună calitate și de branduri recunoscute. Oferă, de asemenea, beneficii exclusive la cumpărare.

Va avea ELEFANT.RO oferte de Black Friday?
Open

elefant.ro oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de ELEFANT.RO
Open

Cele mai recente oferte și promoții de la elefant.ro le găsiți pe Catalogos365, unde veți primi cele mai bune informații pentru a profita la maxim de reducerile dumneavoastră. Elefant.ro oferă o gamă largă de produse la prețuri imbatabile, nu mai așteptați și bucurați-vă de cumpărături datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.elefant.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ