RECLAMĂ

NORIEL ofertele săptămânale

NORIEL ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la NORIEL

Alte oferte de neratat de la Diverse

TUPPERWARE logo
Catalog TUPPERWARE

Catalog TUPPERWARE

Catalog 2022
Deschideți broșura
PANDORA logo
Catalog PANDORA

Catalog PANDORA

Catalog 2022
Deschideți broșura
GERMAG logo
Catalog GERMAG

Catalog GERMAG

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Diverse mărci

TUPPERWARE
TUPPERWARE
ELEFANT.RO
ELEFANT.RO
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
CARTURESTI
CARTURESTI
JUMBO
JUMBO
TOPSHOP
TOPSHOP
TUPPERWARE
TUPPERWARE
ELEFANT.RO
ELEFANT.RO
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
CARTURESTI
CARTURESTI
JUMBO
JUMBO
TOPSHOP
TOPSHOP

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la NORIEL

Noriel este cel mai important retailer de jucării și articole pentru bebeluși și copii din România. Brandul oferă o mare varietate de produse care asigură distracție, creativitate și îndemânare pentru cei mici.

Noriel oferă promoții deosebite pentru ca nimeni să nu rămână fără jucărie în diferitele sale magazine din țară.

Întrebări frecvente despre NORIEL

Istoricul NORIEL: despre NORIEL?
Open

Povestea Noriel a început în 1995, când familia Constantinescu a decis să înființeze o companie de distribuție de jucării. După 14 ani de succes și evoluție, proprietarii au crescut miza și au început să vândă direct cu o mică rețea de magazine. Compania a fost achiziționată de diverse grupuri, dar astăzi aparține companiei Sunman.

În România are 80 de magazine în orașele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Brăila, Brașov, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Galați, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Olt, Satu-mare, Sibiu, Suceava,,, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, printre altele.

Ce tip de produse pot găsi la NORIEL?
Open

La Noriel puteți cumpăra păpuși, mașinuțe, piste, figurine, jocuri de masă, puzzle-uri, precum și triciclete, biciclete, trambuline, piscine, pistoale cu apă. Totodată, se vând cărți și articole de librărie.

Magazinele lor nu duc lipsă de produse de igienă și siguranță pentru bebeluși, cărucioare, biberoane, pătuțuri, scaune și mâncare pentru copii.

Ce mărci pot găsi la NORIEL?
Open

La Noriel este posibil să cumpărați jucării Baby Shark, Chin, Ben10, Coccole, Lego, Barbie, Disney, LOL, Cool Machines, Raster, Fornite, Minecraft, Playmobil și Star Wars. De asemenea, sunt disponibile jocuri Catan, Hasbro, Janod și Monopoly, puzzle-uri Clover, articole de exterior Fisher Price, Bestway și Intex.

În ceea ce privește produsele pentru bebeluși, există articole Pampers, Huggies, Maxi-Cosi, Avent, Chicco, Akuku și Lorella.

Cum să economisiți bani la NORIEL?
Open

Noriel oferă reduceri de sfârșit de sezon cu jucării și îmbrăcăminte cu până la 70% reducere. Există, de asemenea, promoții la jucării cu reduceri de peste 50% și articole de îngrijire și igienă pentru copii cu reduceri de peste 55%.

Puteți beneficia de transport gratuit pentru cumpărăturile de peste 199Lei și de posibilitatea de a vă finanța achizițiile în până la 6 rate fără dobândă.

Întâlniți competitorii NORIEL
Open

Noriel conduce piața care vinde jucării și articole pentru copii și care mai cuprinde Bebestore, Carturesti, Tulli, Rai Jucarii, Bekid, Devis, Ookee, Brickdepot și Dedeman.

NORIEL beneficii exclusive
Open

Cel mai bun mod de a economisi și de a obține beneficii la Noriel este să vă înscrieți pentru cardul Noriel. Membrii pot acumula puncte la cumpărături pentru a le folosi la cumpărături viitoare și pentru a obține termene de returnare prelungite, reduceri exclusive și recompense speciale.

Reduceri oferite de NORIEL
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://noriel.ro/

RECLAMĂ