logo
homeIcon
  1. separatoralții
  2. separatorNESPRESSO
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat NESPRESSO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la NESPRESSO

Nespresso este o companie de marcă elvețiană specializată în capsule și aparate de cafea. Sediul central al companiei se află în Lausanne, Elveția. Nespresso este o unitate operațională a grupului Nestlé.

Întrebări frecvente despre NESPRESSO

Istoricul NESPRESSO: despre NESPRESSO?
close

Compania Nespresso a fost fondată în 1986 în Franța de Eric Favre și Jean-Paul Gaillard, doi antreprenori elvețieni, în 1986. Încă de la începuturile sale timpurii, Nespresso a crescut cu succes, oferind clienților săi aparate de cafea și capsule de cafea de cea mai înaltă puritate și calitate. În anii următori, compania a devenit rapid una dintre cele mai importante companii de pe piață, ajungând pe piețe precum România.

Ce mărci pot găsi la NESPRESSO?
close

Nespresso vinde și distribuie doar propria selecție de produse de marcă.

Cum să economisiți bani la NESPRESSO?
close

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu Nespresso. Nespresso se asigură că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor: puteți verifica ofertele săptămânale curente Nespresso disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. Abonează-te la abonamentul pentru cafea Nespresso și bucură-te de o reducere de 10%.

Întâlniți competitorii NESPRESSO
close

Nespresso concurează în mare parte cu alte magazine și companii similare care operează și în România. Unele dintre magazinele cu care concurează Nespresso includ Coffee Makers România, JURA Center Bucharest, edream.ro, Artisan Coffee Gear, Espressor în comodat, Abonament cafea birou și Aparate Cafea.

NESPRESSO este deschis în prezent?
close

Unele dintre punctele de vânzare Nespresso sunt deschise șapte zile pe săptămână, de luni până duminică, de la 10.00 la 22.00.

Câte magazine NESPRESSO sunt în toată țara?
close

În România, puteți găsi un singur punct de vânzare Nespresso situat în Brașov.

Cum să cumpărați produse NESPRESSO online
close

Răsfoiți site-ul Nespresso și creați-vă un cont pe magazinul lor online. În calitate de utilizator înregistrat, puteți începe să adăugați articole în coșul de cumpărături, precum și să vă urmăriți comenzile, să verificați starea acestora și să selectați produsele preferate. În plus, puteți avea acces și la livrare gratuită la comenzi de peste 100 de lei.

NESPRESSO beneficii exclusive
close

Clienții Nespresso pot beneficia de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonați-vă la lista de corespondență Nespresso și nu ratați ofertele excelente și ultimele noutăți. Fii prima persoană care primește cele mai noi oferte de vânzare Nespresso direct în căsuța ta de e-mail. De asemenea, puteți descărca aplicația mobilă Nespresso și să comandați sortimentele de cafea preferate, să localizați cel mai apropiat Boutique și să descoperiți oferte exclusive.

Informații financiare relevante despre {{store}}
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.