logo
homeIcon
  1. separatoralții
  2. separatorPANDORA

PANDORA catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la PANDORA

Pandora este unul dintre cele mai importante magazine de bijuterii din România și Europa. Designurile sale, încadrate în cele mai avangardiste stiluri, sunt printre cele mai cautate de publicul român. În țară are 24 de magazine distribuite pe întreg teritoriul.

Întrebări frecvente despre PANDORA

Cum să economisiți bani la PANDORA?

Pandora are întotdeauna o reducere pentru dumneavoastră. În magazinele sale puteți găsi produse de lichidare de stoc precum și promotii speciale cum ar fi reduceri de până la 50% la al doilea produs. În plus, se fac livrări la domiciliu și se oferă posibilitatea de a vă personaliza bijuteriile.

Reduceri oferite de PANDORA

Vreți să aflați cele mai bune oferte de la Pandora? În Cataloge 365 găsiți tot ce aveți nevoie pentru a vă cumpăra bijuteriile la reducere, astfel încât să puteți economisi bani la schimbarea look-ului dumneavoastră.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online.

Istoricul PANDORA: despre PANDORA?

Povestea Pandorei începe în suburbiile din Copenhaga, Danemarca. Acolo, în 1982, Per Enevoldsen și soția sa Winnie au decis să deschidă un mic magazin care vinde bijuterii. Motivați de modul în care afacerea lor creștea, au călătorit de mai multe ori în Thailanda pentru a importa bijuterii. Până în 1987, Pandora își producea propriile bijuterii și vindea en-gros, până în 1989 când își consolida deja fabrica din Asia. În România, a deschis primul magazin în 2011, în orașul București, ca parte a unei puternice inițiative de expansiune globală.

Ce mărci pot găsi la PANDORA?

Produsele care sunt vândute în Pandora sunt toate realizate în fabricile lor din Thailanda. Pot fi achiziționate produse din diferite materiale și modele. Pandora își face propriile colecții precum Pandora Signature, Pandora Me sau Pandora Moments. În plus, realizează colaborări cu alte mărci precum Disney, Marvel, Harry Potter și Stars Wars.

Va avea PANDORA oferte de Black Friday?

Pandora oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii PANDORA

Pandora face parte dintr-un grup mare de magazine de bijuterii care își comercializează produsele în România. Împarte piața cu alte mărci precum Kultho, Fabergé, Teilor, B&B Collection, Cellini și Glamira. Din acest sector fac parte și Sabrini, Sevda, Splendor, Sabion, Eden Boutique și Bijuteria Stil.

PANDORA beneficii exclusive

Înscriindu-vă în Clubul Pandora, primiți mai multe beneficii. Membrii săi primesc e-mailuri personalizate cu ceea ce le place cel mai mult, primesc cadouri de ziua de naștere precum brelocuri sau inele și au acces exclusiv la oferte speciale. În plus, aceștia află despre noutăți înaintea oricui, pot crea liste de dorințe și pot salva mărimile și măsurătorile pentru achiziții viitoare.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la PANDORA

Cele mai bune oferte pentru a economisi la PANDORA

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Alții? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 13 Alții magazine din Romania, inclusiv PANDORA și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.