logo

Ultimele oferte de neratat PANDORA

RECLAMĂ
RECLAMĂ
RECLAMĂ

Alte oferte de neratat de la alții

RECLAMĂ

Ce tip de produse pot găsi la PANDORA?

La Pandora puteți găsi o varietate infinită de bijuterii concepute pentru orice ocazie. În magazinele sale se vând inele, verighete, brățări și coliere. De asemenea, puteți obține cercei, pandantive și lanțuri.

Întâlniți competitorii PANDORA

Pandora face parte dintr-un grup mare de magazine de bijuterii care își comercializează produsele în România. Împarte piața cu alte mărci precum Kultho, Fabergé, Teilor, B&B Collection, Cellini și Glamira. Din acest sector fac parte și Sabrini, Sevda, Splendor, Sabion, Eden Boutique și Bijuteria Stil.

RECLAMĂ

Alte alții mărci

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.