logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat FLANCO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la FLANCO

Flanco este un retailer de origine română specializat în comercializarea unei game largi de produse, de la electronice, electrocasnice, IT până la opțiuni de îngrijire personală.

Întrebări frecvente despre FLANCO

Cum să economisiți bani la FLANCO?

Clienții Flanco au posibilitatea de a economisi bani, deoarece compania oferă oferte și promoții incredibile, precum și reduceri semnificative la produsele selectate. În plus, pentru achizițiile online, oferă opțiunea de credit 100% și până la 60 de rate fixe.

Reduceri oferite de FLANCO

Cataloge 365 are cele mai bune oferte Flanco. Află aici care sunt super reducerile și avantajele exclusive pe care le oferă compania și economisește la următoarea achiziție datorită tuturor noutăților pe care ți le prezintă Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.flanco.ro/

Istoricul FLANCO: despre FLANCO?

Flanco a fost fondată în 1994 de antreprenorul Florin Andronescu, când a deschis primul magazin pe Calea Moșilor, București, România. Încă de la început, principalul său obiectiv a fost acela de a oferi clienților săi cele mai noi și mai moderne tehnologii. Cu toate acestea, în timp și în ciuda adversităților cu care s-a confruntat, nu numai că și-a atins obiectivul, ci a încorporat și alte elemente, cum ar fi îngrijirea personală și a casei și a continuat să se dezvolte, poziționându-se la nivel național.

Astăzi, Flanco este cel mai dinamic retailer electro-IT din România, operând comercial prin intermediul a peste 155 de magazine în peste 126 de orașe și deținând unul dintre cele mai importante magazine online din țară. Un fapt interesant este că, de la crearea sa, peste 5.000.000 de familii au cumpărat de la această companie.

Ce mărci pot găsi la FLANCO?

Flanco comercializează o gamă largă de produse de la mărci de top, cum sunt Bosco, Beko, Samsung, Xiaomi, Motorola, Apple, Huawei, LG, Sony, FreeWheel, Lexgo, Nespresso, Rowenta, Asus și multe altele.

Va avea FLANCO oferte de Black Friday?

Flanco oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii FLANCO

Principalele companii cu care Flanco concurează în România sunt Domo, Media Galaxis, Altex,evomag, iHunt, și Vitacom, printre altele.

FLANCO beneficii exclusive

Flanco este locul ideal pentru a găsi tot ce ai nevoie în materie de electronice, opțiuni tehnologice, electrocasnice, articole de îngrijire personală și multe altele. Toate sub un singur acoperiș, mărci de top, calitate și avantaje excelente la cumpărături.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.