RECLAMĂ

FLANCO ofertele săptămânale

FLANCO ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la FLANCO

Alte Electronică și aparatură de uz casnic mărci

ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE
ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la FLANCO

Flanco este un retailer de origine română specializat în comercializarea unei game largi de produse, de la electronice, electrocasnice, IT până la opțiuni de îngrijire personală.

Întrebări frecvente despre FLANCO

Istoricul FLANCO: despre FLANCO?
Open

Flanco a fost fondată în 1994 de antreprenorul Florin Andronescu, când a deschis primul magazin pe Calea Moșilor, București, România. Încă de la început, principalul său obiectiv a fost acela de a oferi clienților săi cele mai noi și mai moderne tehnologii. Cu toate acestea, în timp și în ciuda adversităților cu care s-a confruntat, nu numai că și-a atins obiectivul, ci a încorporat și alte elemente, cum ar fi îngrijirea personală și a casei și a continuat să se dezvolte, poziționându-se la nivel național.

Astăzi, Flanco este cel mai dinamic retailer electro-IT din România, operând comercial prin intermediul a peste 155 de magazine în peste 126 de orașe și deținând unul dintre cele mai importante magazine online din țară. Un fapt interesant este că, de la crearea sa, peste 5.000.000 de familii au cumpărat de la această companie.

Ce tip de produse pot găsi la FLANCO?
Open

La Flanco puteți găsi o gamă largă de produse, care sunt grupate în diferite categorii: Electrocasnice mari; Telefoane - Tablete; TV, Audio-Video, Foto; Laptop, IT; Aer condiționat, Îngrijire casă și țesături; Aparate de bucătărie; Îngrijire personală; Jocuri - Divertisment; Auto - Motociclete; Grădină - Casă și, în cele din urmă, Sport și activități în aer liber.

Ce mărci pot găsi la FLANCO?
Open

Flanco comercializează o gamă largă de produse de la mărci de top, cum sunt Bosco, Beko, Samsung, Xiaomi, Motorola, Apple, Huawei, LG, Sony, FreeWheel, Lexgo, Nespresso, Rowenta, Asus și multe altele.

Cum să economisiți bani la FLANCO?
Open

Clienții Flanco au posibilitatea de a economisi bani, deoarece compania oferă oferte și promoții incredibile, precum și reduceri semnificative la produsele selectate. În plus, pentru achizițiile online, oferă opțiunea de credit 100% și până la 60 de rate fixe.

Întâlniți competitorii FLANCO
Open

Principalele companii cu care Flanco concurează în România sunt Altex, iHunt, Vitacom și Media Galaxy, printre altele.

FLANCO beneficii exclusive
Open

Flanco este locul ideal pentru a găsi tot ce ai nevoie în materie de electronice, opțiuni tehnologice, electrocasnice, articole de îngrijire personală și multe altele. Toate sub un singur acoperiș, mărci de top, calitate și avantaje excelente la cumpărături.

Reduceri oferite de FLANCO
Open

Cataloge 365 are cele mai bune oferte Flanco. Află aici care sunt super reducerile și avantajele exclusive pe care le oferă compania și economisește la următoarea achiziție datorită tuturor noutăților pe care ți le prezintă Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.flanco.ro/

RECLAMĂ