logo
homeIcon
  1. separatorElectronică
  2. separatorINTERNITY
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat INTERNITY

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la INTERNITY

Internity este un brand care operează în România reprezentând Avenir Telecom (companie de origine franceză), ocupând rolul de furnizor de servicii complete de telecomunicații. Sediul central al companiei în România este la București.

Întrebări frecvente despre INTERNITY

Cum să economisiți bani la INTERNITY?

Internity oferă clienților săi oportunități excelente de economisire. Printre acestea se numără promoțiile și ofertele limitate, precum și campaniile care sunt mai lungi.

Nu numai atât, dar brandul are prețuri accesibile pentru toate produsele publicate și opțiunea de a vă abona la newsletter pentru acces imediat la cele mai recente noutăți.

Reduceri oferite de INTERNITY

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.internity.ro/

Istoricul INTERNITY: despre INTERNITY?

Istoria Internity datează de la începuturile grupului internațional Avenir Telecom, fondat în 1989 în Marsilia, Franța, de Jean-Daniel Beurnier. Compania este considerată unul dintre liderii de pe piața europeană ca distribuitor de produse de telecomunicații și furnizor de servicii aferente.

În prezent, compania își desfășoară activitatea la nivel mondial. Cu toate acestea, are o prezență puternică în România, unde operează sub marca Internity, care reprezintă Avenir Telecom România.

În România, ea este responsabilă de oferirea, prin intermediul magazinelor sale fizice și online, a unei game largi de produse și servicii GSM, ceea ce înseamnă un sistem global de comunicații mobile care încorporează tehnologia digitală.

Ce mărci pot găsi la INTERNITY?

Internity este partener cu Samsung România și, prin urmare, promovează în principal produsele Samsung. Cu toate acestea, comercializează și alte mărci, cum ar fi: Producător, Allview, Apple, Artwizz, Blackberry, Energizer, Huawei, LG, Nokia, Plantronics, Trust și altele.

Va avea INTERNITY oferte de Black Friday?

Internity oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii INTERNITY

Unele dintre principalele companii cu care Internity concurează în România sunt eMAG, Flanco, evoMag, Media Galaxy și Altex, printre altele.

INTERNITY beneficii exclusive

Internity oferă consumatorilor săi beneficii importante pentru a face cumpărături și a economisi în același timp. Pentru a le accesa, trebuie doar să profitați de diferitele oferte și campanii valabile pentru o perioadă limitată de timp.

De asemenea, este posibil să se obțină avantaje prin crearea unui utilizator pe site-ul web și accesarea coșului de cumpărături.

De asemenea, dispune de rețele sociale precum Facebook și Google Plus pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.