RECLAMĂ

INTERNITY ofertele săptămânale

INTERNITY ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la INTERNITY

Alte Electronică și aparatură de uz casnic mărci

ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
PC GARAGE
PC GARAGE
ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
PC GARAGE
PC GARAGE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la INTERNITY

Internity este un brand care operează în România reprezentând Avenir Telecom (companie de origine franceză), ocupând rolul de furnizor de servicii complete de telecomunicații. Sediul central al companiei în România este la București.

Întrebări frecvente despre INTERNITY

Istoricul INTERNITY: despre INTERNITY?
Open

Istoria Internity datează de la începuturile grupului internațional Avenir Telecom, fondat în 1989 în Marsilia, Franța, de Jean-Daniel Beurnier. Compania este considerată unul dintre liderii de pe piața europeană ca distribuitor de produse de telecomunicații și furnizor de servicii aferente.

În prezent, compania își desfășoară activitatea la nivel mondial. Cu toate acestea, are o prezență puternică în România, unde operează sub marca Internity, care reprezintă Avenir Telecom România.

În România, ea este responsabilă de oferirea, prin intermediul magazinelor sale fizice și online, a unei game largi de produse și servicii GSM, ceea ce înseamnă un sistem global de comunicații mobile care încorporează tehnologia digitală.

Ce tip de produse pot găsi la INTERNITY?
Open

Internity comercializează o gamă largă de produse, printre care clienții pot găsi telefoane, tablete și accesorii GSM. Această secțiune din urmă oferă o mare varietate de opțiuni, cum ar fi căști, încărcătoare, huse, carcase, suporturi pentru telefoane mobile, cabluri de memorie și cabluri USB, folii de protecție pentru ecran, ceasuri inteligente și multe altele.

Ce mărci pot găsi la INTERNITY?
Open

Internity este partener cu Samsung România și, prin urmare, promovează în principal produsele Samsung. Cu toate acestea, comercializează și alte mărci, cum ar fi: Producător, Allview, Apple, Artwizz, Blackberry, Energizer, Huawei, LG, Nokia, Plantronics, Trust și altele.

Cum să economisiți bani la INTERNITY?
Open

Internity oferă clienților săi oportunități excelente de economisire. Printre acestea se numără promoțiile și ofertele limitate, precum și campaniile care sunt mai lungi.

Nu numai atât, dar brandul are prețuri accesibile pentru toate produsele publicate și opțiunea de a vă abona la newsletter pentru acces imediat la cele mai recente noutăți.

Întâlniți competitorii INTERNITY
Open

Unele dintre principalele companii cu care Internity concurează în România sunt Flanco, evoMag, Media Galaxy și Altex, printre altele.

INTERNITY beneficii exclusive
Open

Internity oferă consumatorilor săi beneficii importante pentru a face cumpărături și a economisi în același timp. Pentru a le accesa, trebuie doar să profitați de diferitele oferte și campanii valabile pentru o perioadă limitată de timp.

De asemenea, este posibil să se obțină avantaje prin crearea unui utilizator pe site-ul web și accesarea coșului de cumpărături.

De asemenea, dispune de rețele sociale precum Facebook și Google Plus pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Reduceri oferite de INTERNITY
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.internity.ro/

RECLAMĂ