RECLAMĂ

EVOMAG ofertele săptămânale

EVOMAG ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la EVOMAG

Alte Electronică și aparatură de uz casnic mărci

ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE
ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la EVOMAG

evoMag este un magazin online de origine română, dedicat comerțului electronic cu peste 120.000 de produse din domeniile IT&C, Telecomunicații și FMCG.

Compania care operează platforma evoMag este Evolution Perst Systems SRL, cu sediul în Municipiul București.

Întrebări frecvente despre EVOMAG

Istoricul EVOMAG: despre EVOMAG?
Open

Începuturile evoMag datează de mai bine de 16 ani, mai exact din 2005, de când și-a început activitatea comercială pe piața românească operată sub firma Evolution Perst Systems SRL. Scopul site-ului a fost întotdeauna bazat pe furnizarea unei game largi de produse, la cel mai bun preț și garantarea unei livrări imediate.

În prezent, evoMag dispune de o mare varietate de articole care pot fi vizualizate prin intermediul platformei virtuale. Cu toate acestea, compania are un showroom, care este situat în București și la care se poate ajunge cu metroul, autobuzul și/sau tramvaiul.

Ce tip de produse pot găsi la EVOMAG?
Open

evoMag vinde o gamă largă de produse, care sunt grupate în următoarele categorii: Laptopuri și tablete; Telefoane mobile și accesorii; Televiziune și multimedia; Componente PC și jocuri; Calculatoare - sisteme PC; Monitoare; Accesorii, Imprimante; Foto și video; Software și rețelistică.

În plus, există și altele, cum ar fi: Îngrijire personală; Sport și exerciții fizice; Mama și copilul; Casă, decorațiuni și bricolaj; Resigilate și, în final, secțiunea Servicii.

Ce mărci pot găsi la EVOMAG?
Open

evoMag oferă produse de marcă proprie și, la rândul său, colaborează cu un număr mare de alte mărci recunoscute, printre care: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, Asus, Chicco, Britax, Hyundai, Stanley, Coleman, Sony, Panasonic, iUni, Mio, Maxcom, Beurer, Canyon, Lenovo și multe altele.

Cum să economisiți bani la EVOMAG?
Open

evoMag le oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani, profitând de diverse oferte care includ reduceri semnificative la produsele selectate, precum și posibilitatea de a cumpăra cu un card de credit în rate fără dobândă.

Nu numai atât, dar are și campanii cum ar fi Black Friday, cu ajutorul cărora puteți accesa beneficii interesante și opțiunea de a vă abona la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele.

Întâlniți competitorii EVOMAG
Open

Unele dintre principalele companii cu care evoMag concurează în România sunt Flanco, Cel ro, Media Galaxy și Altex, printre altele.

EVOMAG beneficii exclusive
Open

Pe site-ul evoMag puteți găsi cele mai bune modalități de a economisi bani, deoarece are beneficii interesante pentru cumpărături, rate fără dobândă, campanii precum Black Friday și concursuri pentru a câștiga premii extraordinare.

Reduceri oferite de EVOMAG
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.evomag.ro/

RECLAMĂ