logo

Ultimele oferte de neratat EVOMAG

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la EVOMAG

evoMag este un magazin online de origine română, dedicat comerțului electronic cu peste 120.000 de produse din domeniile IT&C, Telecomunicații și FMCG.

Compania care operează platforma evoMag este Evolution Perst Systems SRL, cu sediul în Municipiul București.

Întrebări frecvente despre EVOMAG

Cum să economisiți bani la EVOMAG?

evoMag le oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani, profitând de diverse oferte care includ reduceri semnificative la produsele selectate, precum și posibilitatea de a cumpăra cu un card de credit în rate fără dobândă.

Nu numai atât, dar are și campanii cum ar fi Black Friday, cu ajutorul cărora puteți accesa beneficii interesante și opțiunea de a vă abona la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele.

Reduceri oferite de EVOMAG

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.evomag.ro/

Istoricul EVOMAG: despre EVOMAG?

Începuturile evoMag datează de mai bine de 16 ani, mai exact din 2005, de când și-a început activitatea comercială pe piața românească operată sub firma Evolution Perst Systems SRL. Scopul site-ului a fost întotdeauna bazat pe furnizarea unei game largi de produse, la cel mai bun preț și garantarea unei livrări imediate.

În prezent, evoMag dispune de o mare varietate de articole care pot fi vizualizate prin intermediul platformei virtuale. Cu toate acestea, compania are un showroom, care este situat în București și la care se poate ajunge cu metroul, autobuzul și/sau tramvaiul.

Ce mărci pot găsi la EVOMAG?

evoMag oferă produse de marcă proprie și, la rândul său, colaborează cu un număr mare de alte mărci recunoscute, printre care: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, Asus, Chicco, Britax, Hyundai, Stanley, Coleman, Sony, Panasonic, iUni, Mio, Maxcom, Beurer, Canyon, Lenovo și multe altele.

Va avea EVOMAG oferte de Black Friday?

evoMag oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii EVOMAG

Unele dintre principalele companii cu care evoMag concurează în România sunt Flanco, Cel ro, Media Galaxy și Altex, printre altele.

EVOMAG beneficii exclusive

Pe site-ul evoMag puteți găsi cele mai bune modalități de a economisi bani, deoarece are beneficii interesante pentru cumpărături, rate fără dobândă, campanii precum Black Friday și concursuri pentru a câștiga premii extraordinare.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la EVOMAG

Cele mai bune oferte pentru a economisi la EVOMAG

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Electronică? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 14 Electronică magazine din Romania, inclusiv EVOMAG și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.