RECLAMĂ

TOPSHOP ofertele săptămânale

TOPSHOP ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la TOPSHOP

Alte oferte de neratat de la Diverse

TUPPERWARE logo
Catalog TUPPERWARE

Catalog TUPPERWARE

Catalog 2022
Deschideți broșura
PANDORA logo
Catalog PANDORA

Catalog PANDORA

Catalog 2022
Deschideți broșura
GERMAG logo
Catalog GERMAG

Catalog GERMAG

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Diverse mărci

TUPPERWARE
TUPPERWARE
ELEFANT.RO
ELEFANT.RO
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
CARTURESTI
CARTURESTI
JUMBO
JUMBO
NORIEL
NORIEL
TUPPERWARE
TUPPERWARE
ELEFANT.RO
ELEFANT.RO
PANDORA
PANDORA
GERMAG
GERMAG
CARTURESTI
CARTURESTI
JUMBO
JUMBO
NORIEL
NORIEL

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la TOPSHOP

TopShop este un comerciant angro care oferă o varietate de produse de uz casnic. Firma de origine slovenă este lider în vânzarea directă de produse de bucătărie, dormitoare, produse de curățenie și articole sportive.

TopShop are întotdeauna o ofertă de care puteți profita și vă puteți face casa să arate strălucitoare cu cele mai noi produse de pe piață.

Întrebări frecvente despre TOPSHOP

Istoricul TOPSHOP: despre TOPSHOP?
Open

TopShop își are originile în 1996, în Slovenia. A fost munca angajaților de la Studio Moderna, care, în cadrul unei mari campanii de marketing, au dat formă acestei companii de top. Munca constantă a făcut ca TopShop să devină una dintre primele 5 companii de vânzări directe din lume.

TopShop este prezent în România din 2019 și are 28 de magazine în București, Satu Mare, Deva, Brașov, Târgu Jiu, Baia Mare, Iași, Galați, Mureș, Suceava, Ploiești, Pitești, Focșani, Craiova, Brăila, Sibiu, Bacău, Constanța și Bistrița.

Ce tip de produse pot găsi la TOPSHOP?
Open

La TopShop puteți găsi tigăi, oale, tăvi și alte ustensile de bucătărie, precum și fierbătoare electrice, mixere, frigidere, roboți de bucătărie, mixere, aparate de cafea, aparate de ras și epilatoare. Este posibil să cumpărați saltele, perne și fețe de pat.

De asemenea, sunt disponibile aspiratoare, mopuri, produse de curățenie, aparate de fitness, papuci și mocasini.

Ce mărci pot găsi la TOPSHOP?
Open

TopShop deține mai multe mărci de la care oferă clienților săi produse de înaltă calitate. Procesele sale de producție sunt ecologice care încorporează cele mai recente tehnologii și un design clasic.

În magazinele sale se găsește încălțăminte Walkmaxx, dispozitive de fitness, frumusețe și sănătate Wellneo, aparate de uz casnic și produse de curățare Rovus, saltele Dormeo și articole de bucătărie Delimano.

Cum să economisiți bani la TOPSHOP?
Open

La TopShop puteți profita de "Shopping Days" care au produse cu 60% reducere. În plus, există reduceri de peste 15% la aparatele de bucătărie și de 60% la produsele pentru dormitoare.

Secțiunea "Promoții" are articole la prețuri reduse, în timp ce secțiunea "Outlet" vă aduce reduceri de până la 50% și reduceri suplimentare de până la 15% în funcție de banii cheltuiți.

Întâlniți competitorii TOPSHOP
Open

TopShop face parte din universul mărcilor care vând produse pentru casă, alături de Somproduct, Dedeman, Media Shop, Mobexpert, Natürlich, The Home, Acaju, Mobilier, VidaXL și Biano.

TOPSHOP beneficii exclusive
Open

Cel mai bun mod de a profita la maximum de avantajele TopShop este să vă înscrieți la Club 5. Membrii beneficiază de o reducere suplimentară de 5% la toate produsele noastre, articole cu preț exclusiv, vouchere de reducere de până la 130Lei, cupoane pentru livrare gratuită și perioade de probă și retur de 30 de zile.

De asemenea, aceștia au acces anticipat la promoții, primesc cataloage cu livrare la domiciliu și cadouri de ziua lor.

Reduceri oferite de TOPSHOP
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.top-shop.ro/

RECLAMĂ