logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ANNABELLA

În prezent nu sunt oferte de la ANNABELLA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ANNABELLA

Annabella este un lanț românesc de supermarketuri cu o vechime de 30 de ani în domeniu, care oferă produse proaspete și produse alimentare. Sediul central al companiei se află în Râmnicu Vâlcea.

Întrebări frecvente despre ANNABELLA

Istoricul ANNABELLA: despre ANNABELLA?
close

Primul magazin Annabella a fost deschis în Vâlcea în 1994 de către familia Mutu. Până în 2011, Anabella funcționa deja prin 7 magazine care ofereau cele mai proaspete și naturale fructe și legume, cele mai multe provenind din ferma proprie.

Astăzi, cu peste 95 de magazine răspândite în tot județul Vâlcea și nu numai, Annabella este cel mai mare lanț de supermarketuri independente din domeniu. De asemenea, fabrica sa de conserve, Râureni, este un nume emblematic în industria alimentară și a băuturilor din România.

Ce mărci pot găsi la ANNABELLA?
close

Annabella comercializează produse de la mărci cunoscute precum Unicarm, Bradet, Elit, Meda, Nordic, Raureni, Maggi, Scotti, Vegeta, Heinz, Boromir, Nescafé, Lay's, Sanovita, Pepsi, Coca-Cola, Colgate, Savex și Pedigree, printre multe altele.

Cum să economisiți bani la ANNABELLA?
close

Să economisești bani cu Annabella este ușor dacă profiți de ofertele și promoțiile publicate pe site-ul oficial și pe rețelele de socializare. De asemenea, puteți vizita Cataloge 365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Annabella și pentru a nu rata nicio ofertă.

Întâlniți competitorii ANNABELLA
close

Annabella concurează în România cu alte lanțuri de supermarketuri precum Auchan, Carrefour, Kaufland, , Lidl, Penny, Profi, Mega Image și Metro, printre multe altele.

ANNABELLA este deschis în prezent?
close

Magazinele Annabella sunt deschise de luni până sâmbătă între orele 7.00 și 22.00, iar duminica între orele 7.00 și 19.00. Cu toate acestea, unele sucursale pot avea ore de funcționare diferite în funcție de locația lor. Puteți consulta site-ul oficial Annabella pentru a afla mai multe informații despre un magazin din apropierea dumneavoastră.

Câte magazine ANNABELLA sunt în toată țara?
close

Annabella operează în România prin intermediul a peste 95 de magazine situate în Râmnicu Vâlcea, Pitești, Drăgășani, Domnești, Curtea de Argeș, Călimănești, Bălcești, Voineasa și Brezoi, printre multe alte orașe.

Cum să cumpărați produse ANNABELLA online
close

În acest moment, Annabella nu are un magazin online. Cu toate acestea, clienții pot răsfoi produsele și ofertele prin intermediul site-ului oficial, pot plasa o comandă prin telefon și o pot primi la domiciliu. Metodele de plată includ plata la livrare, cupoane de masă sau cadou, carduri de debit și de credit.

ANNABELLA beneficii exclusive
close

Clienții se pot bucura de mari avantaje descărcând catalogul lunar Annabella de pe site-ul oficial al companiei sau de pe rețelele de socializare. În fiecare lună, Annabella publică reduceri și promoții la zeci de produse și rețete delicioase pentru a vă ajuta să vă inspirați.

Reduceri oferite de ANNABELLA
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.