Ultimele oferte de neratat METRO

RECLAMĂ

RECLAMĂ

Alte oferte de neratat de la Supermarketuri

RECLAMĂ

Ce tip de produse pot găsi la METRO?

Metro comercializează tot felul de fructe, produse lactate și carne. Sunt disponibile, de asemenea, alimente congelate și ambalate. De asemenea, se pot cumpăra sucuri, băuturi răcoritoare, vinuri, beri, produse de igienă și de curățenie. Există articole de bazar și aparate de uz casnic pentru case, magazine și instituții. Nu lipsesc nici produsele de birou, cum ar fi articolele de papetărie, organizatoare și mobilier.

Întâlniți competitorii METRO

Metro nu are un concurent care să se potrivească profilului său. Cu toate acestea, putem menționa că împarte universul hipermarketurilor cu Auchan și Kaufland; cel al supermarketurilor cu Carrefour, Selgros, Lidl și Mega Image; iar cel al firmelor de retail cu Dedeman, Ideall și Bricodepot.

RECLAMĂ

Va avea METRO oferte de Black Friday?

Metro oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

RECLAMĂ

Alte Supermarketuri mărci

RECLAMĂ

Cataloge 365 Drepturi de autor © 2023 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.