logo
homeIcon
  1. separatorSupermarketuri
  2. separatorSERGIANA POIANA MĂRULUI
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat SERGIANA POIANA MĂRULUI

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la SERGIANA POIANA MĂRULUI

Sergiana Poiana Mărului este o fabrică românească care se ocupă de producerea a peste 200 de produse din carne, făcute cu ingrediente proprii după rețete păstrate de generații încoace de la bunici lor Ţara Bârsei și Țara Făgărașului.

Întrebări frecvente despre SERGIANA POIANA MĂRULUI

Cum să economisiți bani la SERGIANA POIANA MĂRULUI?

La Sergiana Poiana Mărului, consumatorii săi au posibilitatea de a economisi bani prin diferitele oferte și promoții publicate pe site-ul Sergiana Group, din care face parte. În plus, oferă posibilitatea clienților săi să se înregistreze cu e-mailul lor pentru a fi la curent cu ultimele știri de la companie.

Reduceri oferite de SERGIANA POIANA MĂRULUI

Cataloge 365 are cele mai noi oferte și promoții de la Sergiana Poiana Mărului, producătorul de produse din carne de cea mai bună calitate. Cataloge 365 vă oferă informații actualizate, astfel încât să puteți economisi făcând următoarea achiziție online sau la cel mai apropiat magazin.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.sergianagrup.ro/

Istoricul SERGIANA POIANA MĂRULUI: despre SERGIANA POIANA MĂRULUI?

Istoria companiei Sergiana Poiana Mărului a început în anul 1994, când s-a deschis fabrica de carne in Poiana Mărului, Ramânia. Firmei face parte din Grupul Sergiana, de acolo și denumirea, după locul de origine și compania de care aparține.

În anii următori, mai exact între anii 2006 și 2008, fabrica s-a extins și modernizat pentru ca zece ani mai târziu, să încorporeze noi linii de ambalare, versiunea înfoliere și în vid.

Grupul Sergiana este o rețea de distribuție care dezvoltă și vinde produse culinare tradiționale din Transilvania și care sunt servite de asemenea în restaurantele Sergiana. La rândul său, este compus din 50 de magazine pe teritoriul României, unul dintre acestea fiind chiar compania de față.

Ce mărci pot găsi la SERGIANA POIANA MĂRULUI?

Sergiana Poiana Mărului oferă toate produsele sale din carne sub propriul brand, astfel încât clienții săi vor vedea numele companiei în oricare dintre liniile sale.

Va avea SERGIANA POIANA MĂRULUI oferte de Black Friday?

Sergiana Poiana Mărului oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii SERGIANA POIANA MĂRULUI

Unele dintre principalele companii cu care concurează Sergiana Poiana Mărului în România sunt Campofrio,Lidl,Balkanica,Profi, Remarkt, Auchan și Smithfield Foods, printre altele.

SERGIANA POIANA MĂRULUI beneficii exclusive

Sergiana Poiana Mărului este alegerea ideală atunci când vine vorba de cumpărarea produselor din carne de cea mai bună calitate. Firma oferă propriul brand în toate liniile sale care sunt ambalate într-o varianta înfoliata sau ambalata în vid și, în plus, oferă avantaje excelente de achiziție.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.