Ultimele oferte de neratat CORA

RECLAMĂ

RECLAMĂ

RECLAMĂ

Alte oferte de neratat de la Supermarketuri

RECLAMĂ

Ce tip de produse pot găsi la CORA?

La Cora puteți cumpăra de toate, de la fructe, legume, carne, produse lactate, conserve, cereale, cafea și dulciuri până la băuturi răcoritoare, bere și vin. De asemenea, Cora vinde articole pentru casă și grădină și produse pentru copii și jucării. Totodată, există articole de îngrijire personală și de igienă, produse cosmetice și de parfumerie. Magazinele vând, de asemenea, telefoane, computere, televizoare, cuptoare și electrodomestice mici.

Întâlniți competitorii CORA

Rețeaua de companii de supermarketuri care alcătuiesc piața românească este largă și variată. Cora împarte această piață cu alte mărci precum Mega Image, Carrefour, Lidl, Auchan, Profi, Kaufland, Pravalia Mofturi, Penny Market, Selgros și Angst.

RECLAMĂ

Alte Supermarketuri mărci

RECLAMĂ

Cataloge 365 Drepturi de autor © 2023 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.