logo

PENNY catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la PENNY

Penny este un lanț german de supermarketuri cu reduceri prezent în Austria, Republica Cehă, Ungaria, Italia și România.

Întrebări frecvente despre PENNY

Cum să economisiți bani la PENNY?

Accesează site-ul web Penny pentru ofertele lor săptămânale. În catalogul lor săptămânal poți găsi ultimele noutăți și reduceri speciale. Abonează-te la buletinul informativ Penny pentru a fi la curent cu toate promoțiile acestui magazin.

Reduceri oferite de PENNY

Site-ul Cataloge 365 are toate cataloagele și broșurile Penny. Economisește la achizițiile de paste și detergent de rufe cu Penny și Cataloge 365. Fii la curent cu cele mai noi oferte de conserve cu Cataloge 365. Cele mai bune reduceri și cupoane pentru Penny sunt pe site-ul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.penny.ro/

Istoricul PENNY: despre PENNY?

În anul 1973, Grupul Leibbrand a înființat magazinul Penny în Germania. Din 1989, compania este deținută de Rewe Group.

Lanțul este activ în România din anul 2005. Până în 2019 avea deja peste 240 de supermarketuri în țară, iar în prezent numărul acestora depășește 300 de filiale. Lanțul intenționează să dețină 400 de magazine până în anul 2025 și 600 până în anul 2029.

Cele mai mari magazine ale sale din România se numesc XXL Mega Discount și sunt situate în București, Sibiu, Ploiești, Buzău, Brăila, Brașov, Galați și Târgoviște.

Ce mărci pot găsi la PENNY?

Penny comercializează diferite mărci de produse de înaltă calitate la cele mai mici prețuri, cum ar fi Meșterul Măcelar, Hanul Boieresc, Boni, Coliba Ciobănașului, Casa Gustului, Das Kastel, Caribé, Haiduc, Fire Bird, Vibe, Kristall Perle, Bardenberger, PENNY, San Fabio, PENNY Ready, Gran Mare, Tabula Ligna, Rios, Purissima, Casablanca, Choco'la, Bebelino, Today, Milkeria, Pallor, Bodie, Louisa și My BIO.

Va avea PENNY oferte de Black Friday?

PENNY oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii PENNY

Penny concurează în principal cu alte lanțuri similare, cum ar fi Kaufland, Carrefour, Lidl, Profi, Mega Image, Auchan, Metro, Selgros, Pepco, Cora și Angst.

PENNY beneficii exclusive

Solicită cardul tău Penny Card pentru a avea acces la surprize și avantaje unice, reduceri exclusive în fiecare săptămână, cupoane digitale și premii. Prezintă cardul Penny sau legitimația digitală Penny pentru a primi puncte la fiecare achiziție Penny.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la PENNY

Cele mai bune oferte pentru a economisi la PENNY

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Supermarketuri? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 21 Supermarketuri magazine din Romania, inclusiv PENNY și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.