logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat NYX

În prezent nu sunt oferte de la NYX

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la NYX

NYX este o companie americană de produse cosmetice. Este o filială a L'Oréal, care are în prezent sediul central în Los Angeles, California, SUA.

Întrebări frecvente despre NYX

Istoricul NYX: despre NYX?
close

Compania a fost fondată în Los Angeles de Toni Ko în 1999, când avea 25 de ani, folosind un împrumut de 250.000 de dolari de la părinții ei. La acea vreme, primele produse ale companiei au fost creioanele de ochi jumbo, care au adus venituri de 2 milioane de dolari în primul an. În anii următori, s-a extins în întreaga lume, ajungând și pe alte piețe internaționale, cum ar fi România.

Ce mărci pot găsi la NYX?
close

Magazinul vinde și distribuie propria selecție de produse de marcă sub eticheta privată NYX.

Cum să economisiți bani la NYX?
close

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu NYX. NYX se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente NYX disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. În plus, puteți, de asemenea, să verificați vânzările lor exclusive online.

Întâlniți competitorii NYX
close

NYX concurează în mare parte cu alte magazine și companii similare care operează și în România. Unele dintre magazinele cu care NYX concurează includ SABON, Alissa Beauté, Provetto, MAC Cosmetics, WowSkin Cosmetics, SLA Paris și HNI Cosmetice.

NYX este deschis în prezent?
close

Unele dintre punctele de vânzare NYX sunt deschise șapte zile pe săptămână, de luni până duminică, de la 10.00 la 22.00.

Câte magazine NYX sunt în toată țara?
close

Puteți găsi aproximativ 9 puncte de vânzare NYX în România. Unele dintre acestea se află în Constanța, București, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași, printre alte orașe.

Cum să cumpărați produse NYX online
close

Răsfoiți site-ul NYX și creați-vă un cont pe magazinul lor online. În calitate de utilizator înregistrat, puteți începe să adăugați articole în coșul de cumpărături, precum și să vă urmăriți comenzile și să vă selectați produsele preferate. În plus, NYX oferă, de asemenea, opțiuni de livrare și transport internațional.

NYX beneficii exclusive
close

Clienții NYX pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonați-vă la lista de corespondență NYX și nu ratați ofertele excelente și ultimele noutăți. Fiți prima persoană care primește cele mai noi oferte de vânzare NYX livrate direct în căsuța dvs. de e-mail.

Informații financiare relevante despre {{store}}
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.