RECLAMĂ

DM DROGERIEMARKT ofertele săptămânale

DM DROGERIEMARKT ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la DM DROGERIEMARKT

Alte oferte de neratat de la Îngrijire personală și parfumuri

ORIFLAME logo
Catalog ORIFLAME

Catalog ORIFLAME

Catalog 2022
Deschideți broșura
YVES ROCHER logo
Catalog YVES ROCHER

Catalog YVES ROCHER

Catalog 2022
Deschideți broșura
LADY'S logo
Catalog LADY'S

Catalog LADY'S

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Îngrijire personală și parfumuri mărci

AVON
AVON
DOUGLAS
DOUGLAS
ORIFLAME
ORIFLAME
YVES ROCHER
YVES ROCHER
LADY'S
LADY'S
NOTINO
NOTINO
SEPHORA
SEPHORA
LIFE CARE
LIFE CARE
MARIONNAUD
MARIONNAUD
AVON
AVON
DOUGLAS
DOUGLAS
ORIFLAME
ORIFLAME
YVES ROCHER
YVES ROCHER
LADY'S
LADY'S
NOTINO
NOTINO
SEPHORA
SEPHORA
LIFE CARE
LIFE CARE
MARIONNAUD
MARIONNAUD

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DM DROGERIEMARKT

DM drogeriemarkt este un lanț de magazine german care comercializează o gamă largă de produse de înfrumusețare, produse pentru bebeluși și copii, nutriție, îngrijire a casei, fotografie și animale de companie.

Compania are sediul central în Salzburg/Wals, Austria, în timp ce în România se află la Timișoara. În plus, are peste 300 de sucursale, dintre care mai mult de 100 sunt situate în România.

Întrebări frecvente despre DM DROGERIEMARKT

Istoricul DM DROGERIEMARKT: despre DM DROGERIEMARKT?
Open

Începuturile la DM drogeriemarkt datează din anii 1970, când Götz W. Werner a fost unul dintre primii care a dezvoltat conceptul de farmacii cu autoservire. Primele au fost deschise în 1973 în Germania și în 1976 în Austria, urmând ca în anii următori să se extindă foarte mult.

Compania este activă în mai multe țări din întreaga lume, una dintre ele fiind România, unde a fost înființată în 2007, când a deschis prima filială în Timișoara, unde se află acum sediul central și depozitul.

Astăzi, DM drogeriemarkt este unul dintre cele mai puternice lanțuri de farmacii din Europa, oferind o gamă largă de produse de la propriile mărci și de la alte mărci naționale și internaționale.

Ce tip de produse pot găsi la DM DROGERIEMARKT?
Open

DM drogeriemarkt vinde o gamă largă de produse pentru a satisface nevoile întregii familii. Clienții le pot găsi grupate în diferite categorii: Machiaj, Îngrijire & parfum, Păr, Baby & copii, Articole casă, Foto, Alimentație, Sănătate și, în cele din urmă, secțiunea Animale, unde sunt incluse alimente, accesorii de îngrijire și jucării.

Ce mărci pot găsi la DM DROGERIEMARKT?
Open

DM drogeriemarkt oferă o selecție de mărci proprii, printre care: alverde, babylove, Balea, Bio, Denk Mit, Dein Bestes, Donto dent, ebelin, Paradies, Jessa, Langhaar Mädchen, LVLY, MОЙ, Mivolis, Profissimo, Sanft&Sicher, SauBär, SEINZ., s-he, Sportness, S-quito free, Stella Jones, sun dance, trend !t up și visiomax.

În plus, el lucrează cu alții, cum ar fi Bio Junior, Trisa, Faith in nature, Cupper, essence, Biobalance și alții.

Cum să economisiți bani la DM DROGERIEMARKT?
Open

DM drogeriemarkt le oferă cumpărătorilor săi posibilitatea de a economisi bani profitând de ofertele interesante publicate în broșuri. Totodată, există reduceri și campanii substanțiale.

Întâlniți competitorii DM DROGERIEMARKT
Open

Unele dintre principalele companii cu care DM drogeriemarkt concurează în România sunt Douglas, Yves Rocher, Sephora și altele.

DM DROGERIEMARKT beneficii exclusive
Open

Cea mai convenabilă modalitate de a obține cele mai bune beneficii de la DM drogeriemarkt este să deveniți adepți ai rețelelor sale de socializare, Facebook, Instagram, YouTube și altele, unde veți putea accesa cele mai recente știri ale companiei, inclusiv broșurile cu ofertele actualizate.

Reduceri oferite de DM DROGERIEMARKT
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.dm-drogeriemarkt.ro/

RECLAMĂ