logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorDM DROGERIEMARKT
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat DM DROGERIEMARKT

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DM DROGERIEMARKT

DM drogeriemarkt este un lanț de magazine german care comercializează o gamă largă de produse de înfrumusețare, produse pentru bebeluși și copii, nutriție, îngrijire a casei, fotografie și animale de companie.

Compania are sediul central în Salzburg/Wals, Austria, în timp ce în România se află la Timișoara. În plus, are peste 300 de sucursale, dintre care mai mult de 100 sunt situate în România.

Întrebări frecvente despre DM DROGERIEMARKT

Cum să economisiți bani la DM DROGERIEMARKT?

DM drogeriemarkt le oferă cumpărătorilor săi posibilitatea de a economisi bani profitând de ofertele interesante publicate în broșuri. Totodată, există reduceri și campanii substanțiale.

Reduceri oferite de DM DROGERIEMARKT

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.dm-drogeriemarkt.ro/

Istoricul DM DROGERIEMARKT: despre DM DROGERIEMARKT?

Începuturile la DM drogeriemarkt datează din anii 1970, când Götz W. Werner a fost unul dintre primii care a dezvoltat conceptul de farmacii cu autoservire. Primele au fost deschise în 1973 în Germania și în 1976 în Austria, urmând ca în anii următori să se extindă foarte mult.

Compania este activă în mai multe țări din întreaga lume, una dintre ele fiind România, unde a fost înființată în 2007, când a deschis prima filială în Timișoara, unde se află acum sediul central și depozitul.

Astăzi, DM drogeriemarkt este unul dintre cele mai puternice lanțuri de farmacii din Europa, oferind o gamă largă de produse de la propriile mărci și de la alte mărci naționale și internaționale.

Ce mărci pot găsi la DM DROGERIEMARKT?

DM drogeriemarkt oferă o selecție de mărci proprii, printre care: alverde, babylove, Balea, Bio, Denk Mit, Dein Bestes, Donto dent, ebelin, Paradies, Jessa, Langhaar Mädchen, LVLY, MОЙ, Mivolis, Profissimo, Sanft&Sicher, SauBär, SEINZ., s-he, Sportness, S-quito free, Stella Jones, sun dance, trend !t up și visiomax.

În plus, el lucrează cu alții, cum ar fi Bio Junior, Trisa, Faith in nature, Cupper, essence, Biobalance și alții.

Va avea DM DROGERIEMARKT oferte de Black Friday?

DM drogeriemarkt oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii DM DROGERIEMARKT

Unele dintre principalele companii cu care DM drogeriemarkt concurează în România sunt Avon, Douglas, Yves Rocher, Sephora și altele.

DM DROGERIEMARKT beneficii exclusive

Cea mai convenabilă modalitate de a obține cele mai bune beneficii de la DM drogeriemarkt este să deveniți adepți ai rețelelor sale de socializare, Facebook, Instagram, YouTube și altele, unde veți putea accesa cele mai recente știri ale companiei, inclusiv broșurile cu ofertele actualizate.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.