logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorDOUGLAS
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat DOUGLAS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DOUGLAS

Douglas este un lanț internațional de parfumerii, de origine germană, specializat în comercializarea cu amănuntul a produselor de înfrumusețare, cosmetice și de farmacie.

Întrebări frecvente despre DOUGLAS

Cum să economisiți bani la DOUGLAS?

Douglas oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani online sau personal, beneficiind de reduceri semnificative la produsele selectate și de oferte lunare. De asemenea, vă propune să vă abonați la buletinul informativ pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, promoții și oferte.

Reduceri oferite de DOUGLAS

Cataloge 365 are cele mai bune oferte și reduceri pentru Douglas. Descoperiți aici cele mai recente noutăți și economisiți fiecare bănuț la următoarea achiziție. Douglas oferă calitate și prețuri competitive. Nu mai așteptați și bucurați-vă de beneficii incredibile datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.douglas.ro/

Istoricul DOUGLAS: despre DOUGLAS?

Istoria firmei Douglas datează din 5 ianuarie 1821 în Scoția, când John Sharp Douglas, care era producător de săpun, a deschis o fabrică de cosmetice în Hamburg, care a fost foarte apreciată de localnici.

După moartea fondatorului, fiicele sale au preluat afacerea și au schimbat numele companiei în Douglas, care a fost autorizat în 1910, anul în care au deschis primul magazin de parfumuri.

Compania a început să se dezvolte în anii 1960, dar abia în anii 1980 s-a extins la nivel internațional, ajungând în diferite țări, inclusiv în România, unde a început să opereze comercial în 2007. În prezent, are peste 2.500 de magazine în 20 de țări europene și în Statele Unite.

Ce mărci pot găsi la DOUGLAS?

Douglas oferă produse de marcă proprie, prin urmare, pe unele articole puteți vedea numele său. De asemenea, funcționează cu branduri românești , inclusiv Apiterra, Bioten, Cottonino, Deplin, Elmiplant și multe altele. Totodată, evidențiază cele mai bune și mai recunoscute mărci, precum: Clinical, DIOR, Estee Lauder, Armani, Givenchy, Prairie, Lancome și Alguacil

Va avea DOUGLAS oferte de Black Friday?

Douglas oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii DOUGLAS

Unele dintre principalele companii cu care Douglas concurează în România sunt Notino. Sephora, Yves Rocher, Oriflame și The Body Shop, printre altele.

DOUGLAS beneficii exclusive

Douglas este parfumeria ideală pentru varietatea sa rafinată de produse aparținând lumii frumuseții. Oferă propriul său brand, precum și altele recunoscute la nivel internațional. Pe lângă faptul că oferă o atenție personalizată, are și beneficii exclusive pentru toți clienții săi.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.