RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ORIFLAME

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ORIFLAME

Oriflameeste unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de magazine de sănătate și frumusețe din România. Compania nu are magazine, dar modalitatea de vânzare prin intermediul consultanților privați face din ea un brand cu o gamă largă de produse și prețuri accesibile.

Ce tip de produse pot găsi la ORIFLAME?

La Oriflamepoți găsi creme, rimeluri, creme de protecție solară și diverse produse de îngrijire a pielii. Există, de asemenea, corectoare, farduri de obraz, fonduri de ten, rujuri, farduri de ochi și oje. Sunt disponibile parfumuri, deodorante și spray-uri pentru femei, bărbați și copii. Comercializează, de asemenea, creme de corp, săpunuri, exfoliante, șampoane, balsamuri și creme pentru păr. Din cataloagele lor nu lipsesc accesoriile, hainele și suplimentele vitaminice.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre ORIFLAME

Istoricul ORIFLAME: despre ORIFLAME?
Open

Oriflame este o companie originară din Suedia. În anul 1967, frații Jonas și Robert Jochnik și un prieten, Bengt Hellsten, au început această aventură care durează de 55 de ani. Produsele sale bazate pe natura țării scandinave și comercializate prin intermediul cataloagelor și al distribuitorilor sunt foarte căutate în cele peste 60 de țări în care marca este prezentă. Oriflame a ajuns în România în anul 1995 și a continuat să se dezvolte constant.

Ce mărci pot găsi la ORIFLAME?
Open

Oriflame oferă produse de fabricație proprie, realizate cu inspirația naturii suedeze și a tehnologiei de ultimă oră. Are propriile mărci de produse cosmetice și de machiaj, cum ar fi Essentials, Giordani Gold, Nature, Novage, Optimals, Oriflame Brand, Pure Skin, Skinpro, Tender Care și The One. Parfumurile sale emblematice sunt All Or Nothing, Divine, Eclat, Enigma, Glacier, Infinita, Magnetista, North For Men, Swedish Experience, Venture.

Cum să economisiți bani la ORIFLAME?
Open

Oriflame și reducerile merg mână în mână. În fiecare săptămână poți găsi produse la ofertă cu reduceri de până la 50%. În plus, există reduceri la achiziționarea a mai mult de 2 produse și seturi de articole la prețuri speciale. Nu uita să profiți de 2x1.

Întâlniți competitorii ORIFLAME
Open

În România, există numeroase mărci dedicate vânzării de produse de parfumerie și cosmetice. Unele dintre cele mai importante mărci din acest domeniu sunt Avon, Vivantis, Douglas, Sole, Notino, Pink Panda, Marionnaud, Parfimo și Sephora.

ORIFLAME beneficii exclusive
Open

Aderarea la comunitatea **Oriflame **ca membru prezintă avantaje. Dacă îți creezi un cont nou, primești o reducere la prima achiziție. Dacă te abonezi la buletinul lor informativ, vei afla imediat care sunt noile promoții. Oriflame participă, de asemenea, la acțiuni promoționale precum Black Friday.

Va avea ORIFLAME oferte de Black Friday?
Open

Oriflame oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de ORIFLAME
Open

Cauți oferte Oriflame? Consultă cataloagele Cataloge 365 și accesează cele mai bune promoții și reduceri Oriflame, astfel încât să poți cumpăra fără a plăti în plus.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://ro.oriflame.com/​​

RECLAMĂ
RECLAMĂ