logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorD&P PARFUM
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat D&P PARFUM

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la D&P PARFUM

Cu o prezență de peste 25 de ani pe piață, D&P Parfum este un producător și distribuitor turc de parfumuri și parfumuri. Sediul central al companiei se află în Ankara, Turcia.

Întrebări frecvente despre D&P PARFUM

Istoricul D&P PARFUM: despre D&P PARFUM?
close

D&P Parfum a fost fondată în Ankara, Turcia, în 1999, cu scopul de a dezvolta parfumuri de înaltă calitate pentru fiecare gamă de prețuri. Produsele D&P Parfum sunt distribuite în 37 de țări, inclusiv în România. Compania este prezentă pe piața românească de peste 18 ani, prin intermediul a peste 50 de magazine.

Parfumurile D&P Parfum sunt realizate din esențe naturale produse în Franța și în alte țări ale Uniunii Europene, în conformitate cu normele UE și cu standardele IFRA (International Fragrance Association).

Ce mărci pot găsi la D&P PARFUM?
close

D&P Parfum este un cunoscut producător de parfumuri și, prin urmare, vinde produse sub marca proprie.

Cum să economisiți bani la D&P PARFUM?
close

Să economisești bani cu D&P Parfum este ușor dacă profiți de ofertele și promoțiile publicate pe site-ul lor oficial. De exemplu, bucurați-vă de o reducere de până la 50% atunci când cumpărați unul dintre seturile promoționale ale D&P Parfum. De asemenea, puteți vizita Cataloge 365pentru a găsi cele mai recente cataloage D&P Parfum și pentru a nu rata nicio ofertă.

Întâlniți competitorii D&P PARFUM
close

D&P Parfum concurează în România cu alți producători de parfumuri precum L'Occitane, The Body Shop și Yves Rocher, printre mulți alții.

D&P PARFUM este deschis în prezent?
close

Magazinele D&P Parfum sunt deschise de luni până duminică între orele 10:00 și 21:00. Cu toate acestea, este posibil ca unele filiale să aibă ore de funcționare diferite în funcție de locația lor. Puteți consulta site-ul oficial al D&P Parfum pentru a afla mai multe informații despre un magazin din apropierea dumneavoastră.

Câte magazine D&P PARFUM sunt în toată țara?
close

D&P Parfum operează în România prin intermediul a peste 50 de magazine situate în București, Balotești, Bragadiru, Brașov, Buftea, Buzău, Caracal, Cluj, Craiova, Constanța, Galați, Iași, Petroșani, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Slatina.

Cum să cumpărați produse D&P PARFUM online
close

Cumpărați prin magazinul online oficial D&P Parfum și primiți produsele la domiciliu în 1-3 zile lucrătoare. Pentru comenzi mai mari de 170 de lei, transportul este gratuit. Metodele de plată includ plata ramburs, precum și carduri de debit sau de credit VISA și Mastercard prin intermediul platformei Netopia. Dacă nu ești mulțumit de achiziția ta, o poți returna în termen de 30 de zile de la primirea coletului.

D&P PARFUM beneficii exclusive
close

Clienții se pot bucura de beneficii deosebite dacă se abonează la newsletter-ul D&P Parfum și primesc lunar informații despre produse noi, promoții și reduceri.

Reduceri oferite de D&P PARFUM
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.