logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorLIFE CARE
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat LIFE CARE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LIFE CARE

Life Care este cel mai mare retailer direct din România, cu o largă acoperire pe întreg continentul european. Compania românească are sediul în Timișoara și București și servește un număr mare de clienți din peste 20 de țări.

La Life Care puteți cumpăra tot ce aveți nevoie pentru a vă simți în formă și a arăta bine. Produsele și promoțiile lor sunt ideale pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi într-un mod natural.

Întrebări frecvente despre LIFE CARE

Cum să economisiți bani la LIFE CARE?

Life Care este sinonim pentru prețuri bune. Acest lucru se datorează nenumăratelor lor oferte care au produse în promoție cu reduceri de până la 35%. De asemenea, este posibil să obțineți seturi de produse la preț redus și o reducere de 10% pentru prima achiziție după ce vă abonați la newsletter.

Reduceri oferite de LIFE CARE

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://club.life-care.com/RO/

Istoricul LIFE CARE: despre LIFE CARE?

Pentru a cunoaște istoria Life Care trebuie să vă întoarceți în 2005. Frații Cristian și Dan Onețiu au deschis compania cu un singur angajat și le-a luat 10 zile să facă o vânzare. Amândoi antreprenorii veneau din diverse experiențe nereușite, dar cu Life Care totul a fost diferit.

Life Care a fost compania cu cea mai mare cantitate de vânzări directe din România, cu peste 40.000 de distribuitori și peste 100 de milioane de euro facturate de la începuturile sale.

Ce mărci pot găsi la LIFE CARE?

Produsele Life Care sunt fabricate în cadrul companiei în urma unui proces de fabricație complex. Această activitate combină tehnologia de vârf cu materialele naturale pentru a produce produse de înaltă calitate la un cost accesibil.

Merită să precizăm că cele peste 500 de produse comercializate de Life Care nu sunt testate pe animale și sunt 100% sustenabile.

Va avea LIFE CARE oferte de Black Friday?

Life Care oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii LIFE CARE

Life Care face parte dintr-un mare grup de companii care comercializează produse de igienă și cosmetice alături de mărci precum Vegis, Farma Verde, VitaMix, Secom, Douglas, Sephora, Parfimo, Notino, Marionnaud, Sole, Vivantis și Makeup Shop.

LIFE CARE beneficii exclusive

Dacă doriți mai multe beneficii la Life Care, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă înscrieți la Life Care Club. Membrii clubului primesc vouchere de reducere pentru 20, 25 și 30 de lei în primele 4 luni. În plus, aceștia beneficiază de o reducere de 24% în primele 6 luni, promoții exclusive, acces la informații utile și 20% reducere de la prima comandă.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.