RECLAMĂ

LIFE CARE ofertele săptămânale

LIFE CARE ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la LIFE CARE

Alte oferte de neratat de la Îngrijire personală și parfumuri

ORIFLAME logo
Catalog ORIFLAME

Catalog ORIFLAME

Catalog 2022
Deschideți broșura
YVES ROCHER logo
Catalog YVES ROCHER

Catalog YVES ROCHER

Catalog 2022
Deschideți broșura
LADY'S logo
Catalog LADY'S

Catalog LADY'S

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Îngrijire personală și parfumuri mărci

AVON
AVON
DOUGLAS
DOUGLAS
ORIFLAME
ORIFLAME
YVES ROCHER
YVES ROCHER
LADY'S
LADY'S
NOTINO
NOTINO
SEPHORA
SEPHORA
DM DROGERIEMARKT
DM DROGERIEMARKT
MARIONNAUD
MARIONNAUD
AVON
AVON
DOUGLAS
DOUGLAS
ORIFLAME
ORIFLAME
YVES ROCHER
YVES ROCHER
LADY'S
LADY'S
NOTINO
NOTINO
SEPHORA
SEPHORA
DM DROGERIEMARKT
DM DROGERIEMARKT
MARIONNAUD
MARIONNAUD

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LIFE CARE

Life Care este cel mai mare retailer direct din România, cu o largă acoperire pe întreg continentul european. Compania românească are sediul în Timișoara și București și servește un număr mare de clienți din peste 20 de țări.

La Life Care puteți cumpăra tot ce aveți nevoie pentru a vă simți în formă și a arăta bine. Produsele și promoțiile lor sunt ideale pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi într-un mod natural.

Întrebări frecvente despre LIFE CARE

Istoricul LIFE CARE: despre LIFE CARE?
Open

Pentru a cunoaște istoria Life Care trebuie să vă întoarceți în 2005. Frații Cristian și Dan Onețiu au deschis compania cu un singur angajat și le-a luat 10 zile să facă o vânzare. Amândoi antreprenorii veneau din diverse experiențe nereușite, dar cu Life Care totul a fost diferit.

Life Care a fost compania cu cea mai mare cantitate de vânzări directe din România, cu peste 40.000 de distribuitori și peste 100 de milioane de euro facturate de la începuturile sale.

Ce tip de produse pot găsi la LIFE CARE?
Open

La Life Care puteți cumpăra suplimente alimentare, produse de aromaterapie și cosmetice terapeutice. De asemenea, se vând geluri, creme, uleiuri, săpunuri, deodorante, demachiante, loțiuni, tonice, seruri, măști de față, șampoane și balsamuri, parfumuri și farduri. La rândul său, Life Care vinde băuturi, produse de curățenie și cărți.

Ce mărci pot găsi la LIFE CARE?
Open

Produsele Life Care sunt fabricate în cadrul companiei în urma unui proces de fabricație complex. Această activitate combină tehnologia de vârf cu materialele naturale pentru a produce produse de înaltă calitate la un cost accesibil.

Merită să precizăm că cele peste 500 de produse comercializate de Life Care nu sunt testate pe animale și sunt 100% sustenabile.

Cum să economisiți bani la LIFE CARE?
Open

Life Care este sinonim pentru prețuri bune. Acest lucru se datorează nenumăratelor lor oferte care au produse în promoție cu reduceri de până la 35%. De asemenea, este posibil să obțineți seturi de produse la preț redus și o reducere de 10% pentru prima achiziție după ce vă abonați la newsletter.

Întâlniți competitorii LIFE CARE
Open

Life Care face parte dintr-un mare grup de companii care comercializează produse de igienă și cosmetice alături de mărci precum Vegis, Farma Verde, VitaMix, Secom, Douglas, Sephora, Parfimo, Notino, Marionnaud, Sole, Vivantis și Makeup Shop.

LIFE CARE beneficii exclusive
Open

Dacă doriți mai multe beneficii la Life Care, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă înscrieți la Life Care Club. Membrii clubului primesc vouchere de reducere pentru 20, 25 și 30 de lei în primele 4 luni. În plus, aceștia beneficiază de o reducere de 24% în primele 6 luni, promoții exclusive, acces la informații utile și 20% reducere de la prima comandă.

Reduceri oferite de LIFE CARE
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://club.life-care.com/RO/

RECLAMĂ