RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat SEPHORA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la SEPHORA

Sephora este o rețea de magazine de origine franceză, recunoscută la nivel mondial, specializată în comercializarea produselor de frumusețe, parfumerie și cosmetică.

Ce tip de produse pot găsi la SEPHORA?

Sephora oferă o selecție amplă și delicată de produse. Printre acestea clienții pot găsi articole de machiaj, produse pentru îngrijirea pielli, arome și parfumuri, produse pentru baie, produse capilare și accesorii de frumusețe.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre SEPHORA

Istoricul SEPHORA: despre SEPHORA?
Open

Începuturile companiei Sephora au avut loc în anul 1970 in Franta, fiind o rețea de parfumerii care ulterior s-a transformat în cea mai inovatoare din lume. Cu toate acestea, începand cu anul 1997 a devenit parte a Grupului Moet Hennessy Louis Vuiton (Grupul LVMH), conglomerat multinațional francez lider absolut al luxului și deținătorul a 76 de mărci de renume în întreaga lume.

Sephora s-a poziționat de-a lungul timpului, ajungând să aibă un mare renume la nivel internațional și definindu-se ca fiind “Destinația Supremă a Frumuseții”, oferind cele mai variate produse din industrie.

În prezent, Sephora deține peste 600 de magazine în Europa și aproximativ 1900 de magazine distribuție între 29 de state din întreaga lume. Compania este prezentă în România din Aprilie 2007 având 36 de sucursale.

Ce mărci pot găsi la SEPHORA?
Open

Sephora vinde propia marcă dupa cum indică și numele și peste 250 de alternative. Între acestea ies în evidență cele mai cunoscute, cum ar fi Dior, La Mer, Fenty Beauty, Huda Beauty, Estée Lauder, Benefit, Too Faced, Lancome și multe altele.

Cum să economisiți bani la SEPHORA?
Open

Sephora le oferă consumatorilor posibilitatea de a economisi bani prin intermediul ofertelor care vizează produse și mărci alese. În plus, de la o valoare determinată transportul este gratuit și oferă 3 produse fără costuri adiționale.

Întâlniți competitorii SEPHORA
Open

Câțiva dintre competitorii companiei Sephora în Romania sunt, Douglas, Yves Rocher, Oriflame , Avon și The Body Shop printre alții.

SEPHORA beneficii exclusive
Open

Sephora este marca ideala în lumea frumuseții, care dispune de un sortiment vast de produse de calitate, marcă proprie și altele foarte recunoscute, de asemenea oferă o varietate de servicii cosmetice, consiliere personalizată, ambalaje speciale pentru cadouri și multe alte beneficii.

Va avea SEPHORA oferte de Black Friday?
Open

Sephora oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de SEPHORA
Open

Cele mai bune oferte de la Sephora se găsesc în Cataloge 365, locul în care puteți găsi informații actualizate pentru a avea acces la beneficii exclusive. Sephora este o marcă cu peste 45 de ani de experiența, care aduce clienților calitate superioară, produse de frumusețe variate și parfumuri la prețuri incredibile. Nu mai așteptați și profitați de oferte cu ajutorul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.sephora.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ