RECLAMĂ

SEPHORA ofertele săptămânale

SEPHORA ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la SEPHORA

Alte oferte de neratat de la Îngrijire personală și parfumuri

ORIFLAME logo
Catalog ORIFLAME

Catalog ORIFLAME

Catalog 2022
Deschideți broșura
YVES ROCHER logo
Catalog YVES ROCHER

Catalog YVES ROCHER

Catalog 2022
Deschideți broșura
LADY'S logo
Catalog LADY'S

Catalog LADY'S

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Îngrijire personală și parfumuri mărci

AVON
AVON
DOUGLAS
DOUGLAS
ORIFLAME
ORIFLAME
YVES ROCHER
YVES ROCHER
LADY'S
LADY'S
NOTINO
NOTINO
DM DROGERIEMARKT
DM DROGERIEMARKT
LIFE CARE
LIFE CARE
MARIONNAUD
MARIONNAUD
AVON
AVON
DOUGLAS
DOUGLAS
ORIFLAME
ORIFLAME
YVES ROCHER
YVES ROCHER
LADY'S
LADY'S
NOTINO
NOTINO
DM DROGERIEMARKT
DM DROGERIEMARKT
LIFE CARE
LIFE CARE
MARIONNAUD
MARIONNAUD

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la SEPHORA

Sephora este o rețea de magazine de origine franceză, recunoscută la nivel mondial, specializată în comercializarea produselor de frumusețe, parfumerie și cosmetică.

Întrebări frecvente despre SEPHORA

Istoricul SEPHORA: despre SEPHORA?
Open

Începuturile companiei Sephora au avut loc în anul 1970 in Franta, fiind o rețea de parfumerii care ulterior s-a transformat în cea mai inovatoare din lume. Cu toate acestea, începand cu anul 1997 a devenit parte a Grupului Moet Hennessy Louis Vuiton (Grupul LVMH), conglomerat multinațional francez lider absolut al luxului și deținătorul a 76 de mărci de renume în întreaga lume.

Sephora s-a poziționat de-a lungul timpului, ajungând să aibă un mare renume la nivel internațional și definindu-se ca fiind “Destinația Supremă a Frumuseții”, oferind cele mai variate produse din industrie.

În prezent, Sephora deține peste 600 de magazine în Europa și aproximativ 1900 de magazine distribuție între 29 de state din întreaga lume. Compania este prezentă în România din Aprilie 2007 având 36 de sucursale.

Ce tip de produse pot găsi la SEPHORA?
Open

Sephora oferă o selecție amplă și delicată de produse. Printre acestea clienții pot găsi articole de machiaj, produse pentru îngrijirea pielli, arome și parfumuri, produse pentru baie, produse capilare și accesorii de frumusețe.

Ce mărci pot găsi la SEPHORA?
Open

Sephora vinde propia marcă dupa cum indică și numele și peste 250 de alternative. Între acestea ies în evidență cele mai cunoscute, cum ar fi Dior, La Mer, Fenty Beauty, Huda Beauty, Estée Lauder, Benefit, Too Faced, Lancome și multe altele.

Cum să economisiți bani la SEPHORA?
Open

Sephora le oferă consumatorilor posibilitatea de a economisi bani prin intermediul ofertelor care vizează produse și mărci alese. În plus, de la o valoare determinată transportul este gratuit și oferă 3 produse fără costuri adiționale.

Întâlniți competitorii SEPHORA
Open

Câțiva dintre competitorii companiei Sephora în Romania sunt, Douglas, Yves Rocher, Oriflame și The Body Shop printre alții.

SEPHORA beneficii exclusive
Open

Sephora este marca ideala în lumea frumuseții, care dispune de un sortiment vast de produse de calitate, marcă proprie și altele foarte recunoscute, de asemenea oferă o varietate de servicii cosmetice, consiliere personalizată, ambalaje speciale pentru cadouri și multe alte beneficii.

Reduceri oferite de SEPHORA
Open

Cele mai bune oferte de la Sephora se găsesc în Cataloge 365, locul în care puteți găsi informații actualizate pentru a avea acces la beneficii exclusive. Sephora este o marcă cu peste 45 de ani de experiența, care aduce clienților calitate superioară, produse de frumusețe variate și parfumuri la prețuri incredibile. Nu mai așteptați și profitați de oferte cu ajutorul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.sephora.ro/

RECLAMĂ