logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorNOTINO

Ultimele oferte de neratat NOTINO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la NOTINO

Notino este un magazin de parfumuri, cosmetice și produse de frumusețe cu o prezență puternică în orașul București, unde are 2 magazine. Varietatea produselor și mărcilor sale au făcut ca acesta să fie unul dintre cele mai căutate magazine din capitala țării.

Întrebări frecvente despre NOTINO

Cum să economisiți bani la NOTINO?

În cazul în care cauți reduceri, Notino este locul ideal. Magazinele sale oferă în fiecare săptămână produse cu reduceri de până la 70%, iar secțiunea de lichidări nu trebuie ratată. Există, de asemenea, cadouri gratuite în plus față de anumite sume la cumpărături și coduri speciale de economii pentru anumite date.

Reduceri oferite de NOTINO

Pe site-ul Cataloge 365 avem cele mai remarcabile reduceri și promoții de la Notino. Consultă broșurile lor și plătește mai puțin la următoarea achiziție.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.notino.ro/

Istoricul NOTINO: despre NOTINO?

Notino este o companie de origine cehă. A fost fondată în anul 2004 și, de atunci, a desfășurat o activitate constantă și ambițioasă care a plasat-o printre cele mai importante lanțuri de parfumuri din Europa. În România,Notino și-a deschis porțile în 2009 și este prezent și în alte 26 de țări.

Ce mărci pot găsi la NOTINO?

Notino se caracterizează prin faptul că oferă o gamă largă de mărci de clasă mondială. În magazinele sale poți găsi parfumuri de la Carolina Herrera, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier, Dior, Gucci, Nina Ricci, Paco Rabanne și Victoria's Secret. Poți găsi, de asemenea, NYX Professional Makeup, Lancome, Chanel, L'Oréal, MAC sau Mery Kay. Produsele pentru păr includ mărci precum L'Oreal, Kerastase și Matrix, iar produsele pentru corp includ Vichy, Bioderma, Apivitta și Eveline Cosmetics.

Va avea NOTINO oferte de Black Friday?

Notino oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii NOTINO

Notino este un brand care face parte din rețeaua diversă de parfumerii din România. Alte mărci precum Sephora, Vivantis, MakeUp, Parfimo, Pink Panda, Marionnaud,Avon, Douglas, Sole și Oriflame se află, de asemenea, în acest spectru.

NOTINO beneficii exclusive

La Notino, unele articole au transport gratuit și sunt oferite și alte servicii, cum ar fi gravura sau mesaje personale. Abonându-te la buletinul lor informativ, vei avea acces la știri, reduceri și promoții înaintea tuturor. Vrei să testezi un produs înainte ca acesta să fie pus în vânzare? La Notino poți cumpăra, testa și obține un produs unic.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la NOTINO

Cele mai bune oferte pentru a economisi la NOTINO

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Cosmetice? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 23 Cosmetice magazine din Romania, inclusiv NOTINO și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.