RECLAMĂ

NOTINO ofertele săptămânale

NOTINO ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la NOTINO

Alte oferte de neratat de la Îngrijire personală și parfumuri

ORIFLAME logo
Catalog ORIFLAME

Catalog ORIFLAME

Catalog 2022
Deschideți broșura
YVES ROCHER logo
Catalog YVES ROCHER

Catalog YVES ROCHER

Catalog 2022
Deschideți broșura
LADY'S logo
Catalog LADY'S

Catalog LADY'S

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Îngrijire personală și parfumuri mărci

AVON
AVON
DOUGLAS
DOUGLAS
ORIFLAME
ORIFLAME
YVES ROCHER
YVES ROCHER
LADY'S
LADY'S
SEPHORA
SEPHORA
DM DROGERIEMARKT
DM DROGERIEMARKT
LIFE CARE
LIFE CARE
MARIONNAUD
MARIONNAUD
AVON
AVON
DOUGLAS
DOUGLAS
ORIFLAME
ORIFLAME
YVES ROCHER
YVES ROCHER
LADY'S
LADY'S
SEPHORA
SEPHORA
DM DROGERIEMARKT
DM DROGERIEMARKT
LIFE CARE
LIFE CARE
MARIONNAUD
MARIONNAUD

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la NOTINO

Notino este un magazin de parfumuri, cosmetice și produse de frumusețe cu o prezență puternică în orașul București, unde are 2 magazine. Varietatea produselor și mărcilor sale au făcut ca acesta să fie unul dintre cele mai căutate magazine din capitala țării.

Întrebări frecvente despre NOTINO

Istoricul NOTINO: despre NOTINO?
Open

Notino este o companie de origine cehă. A fost fondată în anul 2004 și, de atunci, a desfășurat o activitate constantă și ambițioasă care a plasat-o printre cele mai importante lanțuri de parfumuri din Europa. În România, Notino și-a deschis porțile în 2009 și este prezent și în alte 26 de țări.

Ce tip de produse pot găsi la NOTINO?
Open

La Notino poți găsi o gamă largă de parfumuri, apă de colonie și chiar mostre de parfum pentru femei, bărbați și copii. În plus, se vând toate tipurile de machiaj, cum ar fi fonduri de ten, corectoare, farduri de obraz, iluminatoare, farduri de obraz, tușuri, rujuri și oje. Există, de asemenea, machiaj natural și vegan. La Notino poți găsi, de asemenea, produse pentru îngrijirea părului și a pielii. Se vând accesorii și chiar parfumuri pentru casă.

Ce mărci pot găsi la NOTINO?
Open

Notino se caracterizează prin faptul că oferă o gamă largă de mărci de clasă mondială. În magazinele sale poți găsi parfumuri de la Carolina Herrera, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier, Dior, Gucci, Nina Ricci, Paco Rabanne și Victoria's Secret. Poți găsi, de asemenea, NYX Professional Makeup, Lancome, Chanel, L'Oréal, MAC sau Mery Kay. Produsele pentru păr includ mărci precum L'Oreal, Kerastase și Matrix, iar produsele pentru corp includ Vichy, Bioderma, Apivitta și Eveline Cosmetics.

Cum să economisiți bani la NOTINO?
Open

În cazul în care cauți reduceri, Notino este locul ideal. Magazinele sale oferă în fiecare săptămână produse cu reduceri de până la 70%, iar secțiunea de lichidări nu trebuie ratată. Există, de asemenea, cadouri gratuite în plus față de anumite sume la cumpărături și coduri speciale de economii pentru anumite date.

Întâlniți competitorii NOTINO
Open

Notino este un brand care face parte din rețeaua diversă de parfumerii din România. Alte mărci precum Sephora, Vivantis, MakeUp, Parfimo, Pink Panda, Marionnaud, Douglas, Sole și Oriflame se află, de asemenea, în acest spectru.

NOTINO beneficii exclusive
Open

La Notino, unele articole au transport gratuit și sunt oferite și alte servicii, cum ar fi gravura sau mesaje personale. Abonându-te la buletinul lor informativ, vei avea acces la știri, reduceri și promoții înaintea tuturor. Vrei să testezi un produs înainte ca acesta să fie pus în vânzare? La Notino poți cumpăra, testa și obține un produs unic.

Reduceri oferite de NOTINO
Open

Pe site-ul Cataloge 365 avem cele mai remarcabile reduceri și promoții de la Notino. Consultă broșurile lor și plătește mai puțin la următoarea achiziție.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.notino.ro/

RECLAMĂ