homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorYVES ROCHER
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat YVES ROCHER

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la YVES ROCHER

Yves Rocher este un brand francez, dedicat producției, distribuției și marketingului de produse de înfrumusețare pe bază de plante inspirate din universul vegetal.

Întrebări frecvente despre YVES ROCHER

Istoricul YVES ROCHER: despre YVES ROCHER?
Open

Yves Rocher a fost înființată în 1959 de dl. Yves Rocher, care la începuturile sale a dezvoltat produse de înfrumusețare pe bază de plante, dând naștere unui produs cosmetic unic, Cosmétique Végétale®, care se identifică atât cu femeile, cât și cu natura. Același lucru a determinat brandul să devină o referință în rândul produsele cosmetice pe bază de plante.

Primul magazin al companiei a fost deschis trei ani mai târziu în orașul natal: La Gacilly, în Bretania franceză, cu o strategie bazată pe „frumusețea plantelor” și respingerea produselor sintetice.

De-a lungul timpului, compania a avut o creștere rapidă, determinând astfel extinderea sa globală și regăsindu-se în prezent și în România, fiind una dintre țările în care își desfășoară activitatea comercială. Acolo are sute de magazine fizice, unul virtual și, în plus, este prezent pe teritoriul României prin rețelele sociale, Facebook și Instagram.

Ce mărci pot găsi la YVES ROCHER?
Open

Yves Rocher oferă produse de marcă proprie, motiv pentru care numele său va apărea pe toate articolele sale.

Cum să economisiți bani la YVES ROCHER?
Open

La Yves Rocher este posibil să economisiți bani datorită celor mai variate oferte și promoții ale sale care includ reduceri semnificative la produsele selectate. În plus, pune la dispoziție un card de fidelitate care oferă beneficii tuturor clienților săi români.

Întâlniți competitorii YVES ROCHER
Open

Unele dintre principalele companii cu care Yves Rocher concurează în România sunt Avon, Douglas, Sephora, Oriflame și The Body Shop printre altele.

YVES ROCHER beneficii exclusive
Open

Yves Rocher este brandul ideal care face referire la frumusețea originară din natură. Oferă o gamă largă de articole de calitate superioară de marcă proprie la prețuri imbatabile. De asemenea, aveți beneficii exclusive la cumpărare.

Reduceri oferite de YVES ROCHER
Open

Cataloge 365 are tot ce căutați, oferte, promoții și reduceri pentru a vă face următoarea achiziție la Yves Rocher, brandul francez, unic pentru inspirația sa în universul vegetal. Nu mai așteptați și obțineți cele mai bune prețuri datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.yves-rocher.ro/

RECLAMĂ

Cataloge 365 Drepturi de autor © 2023 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.