RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat YVES ROCHER

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la YVES ROCHER

Yves Rocher este un brand francez, dedicat producției, distribuției și marketingului de produse de înfrumusețare pe bază de plante inspirate din universul vegetal.

Ce tip de produse pot găsi la YVES ROCHER?

Yves Rocher vinde o gamă largă de produse dedicate lumii frumuseții. Acestea pot fi văzute grupate în diferite categorii precum: Protecția pielii; Corporal și solar; îngrijirea părului; Parfumerie, Machiaj; Duș și în sfârșit o secțiune numită Idei de cadouri unde oferă articole atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre YVES ROCHER

Istoricul YVES ROCHER: despre YVES ROCHER?
Open

Yves Rocher a fost înființată în 1959 de dl. Yves Rocher, care la începuturile sale a dezvoltat produse de înfrumusețare pe bază de plante, dând naștere unui produs cosmetic unic, Cosmétique Végétale®, care se identifică atât cu femeile, cât și cu natura. Același lucru a determinat brandul să devină o referință în rândul produsele cosmetice pe bază de plante.

Primul magazin al companiei a fost deschis trei ani mai târziu în orașul natal: La Gacilly, în Bretania franceză, cu o strategie bazată pe „frumusețea plantelor” și respingerea produselor sintetice.

De-a lungul timpului, compania a avut o creștere rapidă, determinând astfel extinderea sa globală și regăsindu-se în prezent și în România, fiind una dintre țările în care își desfășoară activitatea comercială. Acolo are sute de magazine fizice, unul virtual și, în plus, este prezent pe teritoriul României prin rețelele sociale, Facebook și Instagram.

Ce mărci pot găsi la YVES ROCHER?
Open

Yves Rocher oferă produse de marcă proprie, motiv pentru care numele său va apărea pe toate articolele sale.

Cum să economisiți bani la YVES ROCHER?
Open

La Yves Rocher este posibil să economisiți bani datorită celor mai variate oferte și promoții ale sale care includ reduceri semnificative la produsele selectate. În plus, pune la dispoziție un card de fidelitate care oferă beneficii tuturor clienților săi români.

Întâlniți competitorii YVES ROCHER
Open

Unele dintre principalele companii cu care Yves Rocher concurează în România sunt Avon, Douglas, Sephora, Oriflame și The Body Shop printre altele.

YVES ROCHER beneficii exclusive
Open

Yves Rocher este brandul ideal care face referire la frumusețea originară din natură. Oferă o gamă largă de articole de calitate superioară de marcă proprie la prețuri imbatabile. De asemenea, aveți beneficii exclusive la cumpărare.

Va avea YVES ROCHER oferte de Black Friday?
Open

Yves Rocher oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de YVES ROCHER
Open

Cataloge 365 are tot ce căutați, oferte, promoții și reduceri pentru a vă face următoarea achiziție la Yves Rocher, brandul francez, unic pentru inspirația sa în universul vegetal. Nu mai așteptați și obțineți cele mai bune prețuri datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.yves-rocher.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ