logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat AVON

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la AVON

Avon este un brand lider în vânzarea de produse cosmetice, parfumuri și produse de îngrijire personală. Sistemul său inovator de vânzări prin intermediul reprezentanților îi permite să fie prezentă în toate regiunile din România datorită celor 120.000 de reselleri. Practicitatea, calitatea și varietatea produselor sale au făcut din ea una dintre cele mai căutate mărci atunci când vine vorba de cumpărarea de produse de înfrumusețare.

Întrebări frecvente despre AVON

Cum să economisiți bani la AVON?

Avon are mari promoții și oferte pentru cumpărăturile dumneavoastră. Puteți profita de codurile promoționale care oferă până la 10% reducere. Există, de asemenea, o secțiune outlet cu oportunități de economisire și transport gratuit pentru cumpărături de peste 150 de lei.

Reduceri oferite de AVON

Unde să obțineți oferte și reduceri Avon? La Cataloge 365 avem toate broșurile și informațiile de care aveți nevoie pentru a economisi la produsele Avon. Faceți clic aici și nu plătiți mai mult decât trebuie.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.avon.ro/

Istoricul AVON: despre AVON?

În 1886, americanul David McConell a fondat California Perfume Company, marcând astfel începutul istoriei brandului. Antreprenorul a decis să opteze pentru un sistem de vânzări prin intermediul reprezentanților, care era inovator pentru acea vreme. Doamna Albee a fost prima vânzătoare angajată. Până în 1914, compania făcea deja comerț în alte țări, iar în 1939 și-a schimbat numele în Avon. Este prezentă în România din 1997.

Ce mărci pot găsi la AVON?

Ceea ce diferențiază Avon de concurenții săi sunt propriile produse de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Liniile de parfumuri Today Tomorrow Always, Attraction Desire, Individual Blue sau Perceive sunt cele mai populare. Machiajul Avon True, Luxe și Power Stay sunt, de asemenea, populare. Alte linii populare sunt Clearskin, Planet Spa, Avon Care.

Va avea AVON oferte de Black Friday?

Avon oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii AVON

Rețeaua de companii care alcătuiesc piața de cosmetice, parfumerie și frumusețe din România este vastă. Unele dintre companiile cu care Avon împarte această lume sunt Oriflame, Care To Beauty, Notino, MakeUp, Sephora, Marionnaud, Color Cosmetics, Pink Panda, Vivantis și Sole.

AVON beneficii exclusive

La Avon veți găsi, de asemenea, promoții la cumpărarea en-gros, pachete de produse la prețuri reduse și reduceri la a doua unitate la produse selectate. Nu ratați prețurile speciale la parfumuri.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.