logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat SABON

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la SABON

SABON este un brand românesc de produse cosmetice și de îngrijire corporală. Compania are peste 15 filiale în țară.

Întrebări frecvente despre SABON

Istoricul SABON: despre SABON?
close

Compania SABON a fost înființată în 1997, când doi prieteni din copilărie au deschis un mic magazin de săpunuri bazat pe o rețetă tradițională australiană veche de 70 de ani, pe care au descoperit-o în călătoriile lor. Mai mult de 15 ani mai târziu, SABON s-a extins în întreaga lume, oferind peste 180 de locații în întreaga lume.

Ce mărci pot găsi la SABON?
close

Magazinul vinde și distribuie propria selecție de produse de marcă sub marca privată SABON.

Cum să economisiți bani la SABON?
close

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu SABON. SABON se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente SABON disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. Puteți economisi până la 40% din articolele selectate.

Întâlniți competitorii SABON
close

SABON concurează în mare parte cu alte magazine și companii similare care operează și în România. Unele dintre magazinele cu care SABON concurează includ Alissa Beauté, Provetto, MAC Cosmetics, WowSkin Cosmetics, SLA Paris și HNI Cosmetice.

SABON este deschis în prezent?
close

Unele dintre punctele de vânzare SABON sunt deschise șapte zile pe săptămână, de luni până duminică, de la 10.00 la 22.00.

Câte magazine SABON sunt în toată țara?
close

În România puteți găsi aproximativ 19 puncte de vânzare SABON. Unele dintre acestea sunt situate în Brașov, Cotroceni, Ploiești, București și Blejoi, printre alte orașe.

Cum să cumpărați produse SABON online
close

Răsfoiți site-ul SABON și creați-vă un cont pe magazinul lor online. În calitate de utilizator înregistrat, puteți începe să adăugați articole în coșul de cumpărături, precum și să vă urmăriți comenzile și să vă selectați produsele preferate. În plus, aveți acces la livrare gratuită la comenzi de peste 230 LEI.

SABON beneficii exclusive
close

Clienții SABON pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonați-vă la lista de corespondență SABON și nu ratați ofertele excelente și ultimele noutăți ale acestora. Fii prima persoană care primește cele mai noi oferte de reduceri SABON direct în căsuța ta de e-mail. De asemenea, odată cu abonarea dvs. puteți economisi 25% din prima achiziție.

Informații financiare relevante despre {{store}}
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.