logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorMOHITO
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat MOHITO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MOHITO

Mohito este unul dintre cele mai căutate branduri de îmbrăcăminte pentru femei din România. Stilul său urban și modern a făcut ca acesta să devină un magazin preferat de femei pentru a-și reînnoi garderoba și a se îmbrăca la modă. Mohito are 9 magazine în țară, în orașele București, Brașov, Costanța, Sibiu și Cluj-Napoca.

Întrebări frecvente despre MOHITO

Cum să economisiți bani la MOHITO?

Vânzările de sezon Mohito reprezintă cea mai așteptată perioadă din an pentru femeile din România. Fie că este iarnă sau vară, nu puteți rata reducerile și reducerile de peste 70% la toate tipurile de haine, accesorii și încălțăminte.

Reduceri oferite de MOHITO

Pe site-ul Cataloge 365 vei găsi toate ofertele și promoțiile Mohito Consultă cataloagele mărcilor, astfel încât să-ți poți reînnoi garderoba și să fii la modă fără să cheltui prea mult.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.mohito.com/ro/ro/

Istoricul MOHITO: despre MOHITO?

Pentru a cunoaște istoria Mohito trebuie să ne întoarcem în anul 1991, când a fost creat grupul Artman în Polonia. Acest grup și-a creat propriile mărci pentru a se impune în comerțul cu amănuntul, una dintre acestea fiind Mohito, lansată în 2008. În același an, Artman a fost achiziționat de grupul LPP, ceea ce a dus la internaționalizarea și popularitatea mărcii. În acea perioadă a fost înființat Mohito în România.

Ce mărci pot găsi la MOHITO?

Magazinele Mohito oferă o gamă largă de produse fabricate în cadrul companiei de cea mai bună calitate și durabilitate. Modelele lor avangardiste, cu un stil tineresc și relaxat, sunt extrem de populare în România. În fiecare sezon sunt oferite noi linii de produse sub diferite sloganuri, cum ar fi Code Cobalt, Animal Print sau Valentin.

Va avea MOHITO oferte de Black Friday?

Mohito oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii MOHITO

Mohito împarte piața cu alte mărci din propriul grup (LPP), cum ar fi Cropp, Reserved, Sinsay și House. De asemenea, face parte din universul mărcilor care comercializează îmbrăcăminte pentru femei, alături de Zara, H&M, Orsay, Pull&Bear, Strandivarius, Bershka, COS, Desigual, Housebrand, BSB și Oysho.

MOHITO beneficii exclusive

Cauți mai multe reduceri de care să profiți? Dacă te abonezi la newsletter-ul Mohito, poți obține o reducere de 15% la următoarea achiziție online. În plus, vei primi știri și informații despre noile produse înaintea tuturor.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.