logo
homeIcon
  1. separatorCosmetice
  2. separatorXPERT BEAUTY

XPERT BEAUTY catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la XPERT BEAUTY

Xpert Beauty este un lanț de magazine de produse cosmetice din România. Cu sediul central în București, compania operează în România prin intermediul a 17 magazine situate în toată țara. Xpert Beauty își vinde produsele și prin intermediul magazinului său online exclusiv.

Întrebări frecvente despre XPERT BEAUTY

Cum să economisiți bani la XPERT BEAUTY?

Să economisești bani la Xpert Beauty este foarte ușor dacă profiți de promoțiile publicate pe site-ul lor. În plus, clienții beneficiază de o reducere de 10% la prima lor comandă dacă se abonează la newsletter-ul Xpert Beauty.

Istoricul XPERT BEAUTY: despre XPERT BEAUTY?

Istoria Xpert Beauty a început în anul 2017, odată cu înființarea companiei și deschiderea primului magazin din București. De-a lungul anilor, compania și-a extins operațiunile prin încorporarea de noi produse și prin deschiderea de filiale în toată țara. Astăzi, Xpert Beauty are 17 magazine în România și o locație internațională în Bulgaria. În plus, își vând produsele în ambele țări prin intermediul magazinelor lor online exclusive.

XPERT BEAUTY este deschis în prezent?

Majoritatea magazinelor Xpert Beauty își deschid porțile de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00. Programul de lucru se poate modifica în zilele de sărbători legale.

Cum să cumpărați produse XPERT BEAUTY online

Magazinul online al Xpert Beauty permite clienților să cumpere produsele preferate și să le primească acasă. Xpert Beauty oferă transport gratuit pentru anumite comenzi și opțiuni de tip click-and-collect.

Ce mărci pot găsi la XPERT BEAUTY?

La Xpert Beauty, clienții pot găsi produse de la peste 60 de mărci internaționale, printre care Moroccanoil, Joico, Wella Professional, Maria Nila, Sexy Hair, L'Oreal, Kerastase, Tigi, Kryolan, Ardell, Academie, Babor, Guinot, CND, Gelish, OPI, Gehwol, Wet Brush și Parlux.

Întâlniți competitorii XPERT BEAUTY

Xpert Beauty concurează cu alte lanțuri de magazine din România, cum ar fi Avon, Notino, Oriflame, Sephora și Douglas.

Câte magazine XPERT BEAUTY sunt în toată țara?

Xpert Beauty operează 17 magazine în România. Puteți găsi locații în Iași, București, Craiova, Galați, Brașov, Constanța și multe alte orașe. Vizitați https://www.xpertbeauty.ro/contact/ pentru a găsi cel mai apropiat magazin.

XPERT BEAUTY beneficii exclusive

Cel mai bun mod de a obține beneficii exclusive la Xpert Beauty este să te înscrii în programul lor de loialitate. În calitate de membru, veți acumula puncte de loialitate la fiecare achiziție, care pot fi ulterior răscumpărate pentru cupoane de reducere. De asemenea, vă puteți abona la buletinul informativ al Xpert Beauty și îi puteți urmări pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Informații financiare relevante despre {{store}}

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la XPERT BEAUTY

Cele mai bune oferte pentru a economisi la XPERT BEAUTY

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Cosmetice? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 23 Cosmetice magazine din Romania, inclusiv XPERT BEAUTY și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.